Alla inlägg den 12 mars 2011

Av Linda Lindqvist - 12 mars 2011 11:48

Dag 6.

Vad är kärlek?


Kärlek för mig är mycket! Man kan känna kärlek för mycket & många tycker olika.

Men, för mig är kärlek detta:


1. Kärleken till ett barn, som är någonting man kommer att känna resten av ens liv. Att känna sig behövd, viktig och accepterad i alla lägen av ett barn.

Min kärlek till mitt barn var självklar första gången jag kände honom sparka inom mig. Det var så jag verkligen förstod att det är ett liv som alltid kommer att vara en del av mig (och hans pappa, förståss). Men jag tror att moderns kärlek kommer tidigare, eftersom det är vi som bär barnet inom oss och känner.


2. Kärleken till vänner är viktigt för mig. Jag har bara en vän som jag vet kommer att vara en del av mitt liv tills döden skiljer oss åt! Jag har haft en del vänner som man kallar "dom bästa", som sedan stuckit kniven i ryggen på mig. Tro mig, det känns! Men kärleken till min vän, Angelica, kommer alltid att finnas! Vi är så lika, vi tänker lika & vi bara är lika. Henne & hennes barn är en stor kärlek för mig!


3. Kärleken till sin familj. Vad vore man utan den? Ens föräldrar, som skapat oss och gjort oss till den vi är idag. Föräldrar och syskon! Våran familj har ett starkt band som alltid kommer att existera!


Det är kärlek för mig! Det finns otroligt många fler punkter på vad kärlek är. Men dessa är viktigast för mig!


- - -


Jag fyller på med ännu en punkt på gårdagens "15 fakta om dig själv".

Visste ni att jag alltid tänker på norska & pratar på svenska? :)

När jag pratar med mig själv, läser högt för mig själv, studerar, eller tänker allmänt - då är det på norska.


När jag tänkt länge & sedan ska prata så kan det bli norskan som tar över, vilket jag ofta får höra av Hugo! "PRATA SVENSKA SÅ JAG FATTAR!" ;P

Av Linda Lindqvist - 12 mars 2011 11:28

Hallådär!

Idag vaknade jag i normal tid, före klockan 8 med andra ord! :)


Har hunnit med litegrann nu på förmiddagen.

Dammsugit, gått ut med soporna, marinerat kycklingfilén, diskat.. ja, lite allt möjligt. Ska snart ta och hoppa in i en dusch så man blir människa idag också! :)


Idag ska jag tillaga lite god mat till tjejkvällen! Kycklingfilé med klyftpotatis, vitlöksdressing, god sallad & kantarellsås! Det är super gott! Och Johanna skulle fixa efterätten - hon är bäst på sånt! ;)

Tänkte äta vid 17.30, så jag ska börja med maten 16.30 så det är en stund kvar. Så jag har gott om tid att slappa omrking en stund till ;)

Sedan blir det som sagt spel & tok och kvällen avrundas med dans på lobby :)

Med andra ord så kommer det bli en suverän kväll! Kameran ligger & laddas ;P


//

Ovido - Quiz & Flashcards