Alla inlägg den 3 mars 2011

Av Linda Lindqvist - 3 mars 2011 22:14

Godkväll!


Jag är aptrött men har ingen riktig ro i kroppen! Det kliar över hela kroppen pga dom där förbannade chilinötterna jag envisas med att äta varenda kväll! Man är inte bara nikotin & koffein beroende, man är fan beroende av nötjävlarna också!

MORR!


Anyhow. Imorgon är det fredag & helg. Jag har bokat bio biljetter till premiären av filmen "Rango", så jag & Hugo ska åka in till Gävle imorgon och se den klockan 13 :) Åker in tidigare så vi hinner luncha i gävle också! En riktig mysdag tillsammans ska vi ha!


Skulle ha varit hundvakt på kvällen egentligen, men det blev ändrade planer så vi blir bara hemma istället & hyr lite film och köper gotta och bara är tillsammans!

Underbart!


Nu ska jag fortsätta kika på BB!

/

Av Linda Lindqvist - 3 mars 2011 14:22

Hallå igen!


Eftersom det inte blev något ute-härj idag så passade jag på att storstäda lägenheten. Skönt att ha det gjort, men förjävla tråkigt att städa när det är sånt härligt väder ute!


Hugo har ingen feber just nu. Han fick alvedon imorse & sedan dess har febern hållt sig borta. Hoppas att det bara var något tillfälligt och att det inte kommer tillbaka nu.


Pappa kom förbi för en stund sedan & lämnade en liten present åt Hugo. LEGO! Gissa om Hugo blev glad? Han älskar att sitta och pyssla med lego och har säkert 7-8 lego lådor. Han får aldrig nog! :-) Och jag tycker ju förståss också att det är roligt att sitta på golvet & bygga tillsammans med Hugo ;) Vuxen blir man aldrig!


Nu har jag precis duschat & slagit på kaffe, så jag ska ta med mig en kaffekopp ut på balkongen & njuta av sol och värme! Åh, vad härligt det är.

Jag hade balkongen full av snö i början av veckan - nu är allt bortsmält!

I love it!


/

Av Linda Lindqvist - 3 mars 2011 12:14

Eftersom jag tycker att det är skitroligt att se hur andra bor, så knäppte jag även kort på hur vi bor. Skriver lite under bilderna vad som ska ändras. Har lite planerat för vad som ska fixas i lägenheten!

Vissa bilder har jag knäppt på sniskan och orkar inte vända om dom, så lägg skallen på sne! ;)


OK, då kör vi!


Mitt sovrum..

Ska bytas gardiner till våren & en ny tavla ska upp över väggordet över sängen. Annars är det inget som ska fixas!


       

Hugos rum..

Tavlor ska upp, gardiner ska bytas & skrivbordet ska slängas & köpas nytt.


       

Köket

Nytt golv ska läggas, ny kyl&frys byts inom kort, köksbordet & stolarna ska bytas ut.


     

Badrummet

Hyllan ska flyttas ut någon annanstans, där ska det stå en tvättmaskin som kommer i helgen. Duschdraperiet & mattorna (som en syns på bild) ska bytas ut.


     

Hallen

Nu till våren ska det tapetseras om. "Spjälorna" bredvid hatthyllan ska målas vit. Väggord ska upp efter tapetsering. Spegeln ska kastas åt skogen & ny ska upp efter tapetsering.


     

Vardagsrum

Ska laga stationära datorn & plocka bort bärbara. Sladd-trasslet vid lilla fönstret ska fixas.. har fobi för sladdar!!! Ny datastol ska köpas.


     


Så.. lite planer :)

Av Linda Lindqvist - 3 mars 2011 08:47

Godmorgon!


Igår hade jag en super bra dag!

Först leklandet med Hugo & Anna. En massa härj, bus & tok! Efter några timmar där så for vi hemåt och tog en lugnt... trodde jag. 5 minuter tog det, sedan plingade det på dörren och majoriteten av grannpojkarna ville leka med Hugo. Så det blev full fart här hemma.


Emil höll sig sedan hemma med Hugo en stund så jag kunde gå iväg till Angelica och hälsa på en stund. Kaffe, skitsnack & bus med hennes flickor blev det :) Sedan promenerade jag hemåt strax efter 18. På hemvägen pratade jag med Jimmy i telefon & det blev bestämt att han skulle komma över och hälsa på!

Så 18.30 kom han & det blev ännu mer kaffe och tokprat! :)


Hugo valde att slå igen sina bruna strax före 22. Strax därpå kröp jag ner i sängen och somnade tvärt!


Jag vaknade 7.30 idag. Försökte somna om, men icke! Så är det ju alltid - när man får sovmorgon så går det fasiken inte att somna!

Hugo vaknade 8.30 Tyckte då att han var lite varm & han har fått lite feber.

Inte så hög, och han är pigg.. men vill inte ta ut honom idag utifall det blir värre!

Så högbo-planerna vi hade idag gick åt skogen!

TUSAN! Det som är så underbart väder ute! "/


Får hoppas det inte är någon feber i helgen, så vi kan vara ute då!


Så idag passar jag på att storstäda, eftersom man ändå inte kommer utanför dörren ;P

Ovido - Quiz & Flashcards