Direktlänk till inlägg 25 november 2014

Som vanligt.

Av Linda Lindqvist - 25 november 2014 13:22

Hallådär!


Idag kom äntligen Hugo hem. Brun som en pepparkaka & har haft en toppenvecka i utlandet. När han kom hem så slog det mig hur jäkla stor han har blivit! Han ser så vuxen ut. Han går snart om mig på längden.. skostorleken har han redan gått om mig i. 3 år kvar till tonåren och allt går med en rasande fart. Jösses!


Just lagt en övertrött liten kille i sängen för en middagslur, sur och grinig, men han somnar väl snart. Själv ska jag plocka och dona lite innan kvällsjobbet 16-22. Svärmor kommer över en stund för att vara med barnen tills Matthias kommer hem. Onödigt att lämna på förskolan i en timme för att Matthias slutar när jag börjar. Imorgon har jag också kvällsjobb på schemat och sedan får vi se hur resterande vecka ser ut fram tills nästa pass på söndag.

Jobbförfrågningarna för December bara rasar in, så jag tackar & tar emot! ^_^


I veckan ska jag börja julfixa lite här hemma. Tvätta fönster, byta gardiner och ställa fram adventstakarna och lägga fram juldukarna. Sedan får det räcka fram tills det börjar närma sig jul. Jag är som sagt inget större fan av julen, men det är ändå ganska mysigt att få fram myslamporna. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Lindqvist - 13 februari 2015 12:13

Jag har flyttat min blogg. Kika in på mitt nya place! :) www.nouw.se/lindapernilla ...

Av Linda Lindqvist - 12 februari 2015 20:35

Kommer inom kort flytta bloggen! Mer info kommer ^^ 1196666529 ...

Av Linda Lindqvist - 9 februari 2015 07:17

Godmorgon! Myser med min sjukling framför barnkanalen. Igårkväll kräktes han två gånger & jag slet fram handsprit och såg framför mig hur Matthias också skulle bli sjuk och att vi skulle behöva skjuta på att Hugo skulle komma hem pga smittan. Men ...

Av Linda Lindqvist - 8 februari 2015 19:43


Sjukstuga. Hög feber & spyor. Låt mitt lilla gryn bli frisk! ...

Av Linda Lindqvist - 5 februari 2015 11:45

Hej & hå.   Här hemma har mamman i familjen åkt på årets första dängförkylning. Kroppen orkar ingenting & iprenen flödar. Känns dock bra att det har brytit ut ordentligt så man slipper gå och vara smårisig i flera veckor. Snart är jag på G igen! ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se