Direktlänk till inlägg 5 februari 2015

Klänningar & samtal

Av Linda Lindqvist - 5 februari 2015 11:45

Hej & hå.


Här hemma har mamman i familjen åkt på årets första dängförkylning. Kroppen orkar ingenting & iprenen flödar. Känns dock bra att det har brytit ut ordentligt så man slipper gå och vara smårisig i flera veckor. Snart är jag på G igen!


Om en timme ska jag dock börja göra mig iordning & kila iväg på utvecklingsamtal med Hugo. Det var först meningen att hans pappa skulle gå utan mig, men jag känner att jag får samla krafterna ändå, jag vill inte missa viktiga samtal när det är svårt för Hugo i skolan. Han var hos frissan igår med sin mormor & blev därefter bortskämd med ny jacka, mössa & vantar så det ska bli spännande att se hur fin han blev i barret också nu när det är pappavecka! :)


Imorse fick jag ett SMS om att brud & tärnklänningarna är på ingång, tidigast imorgon/senast måndag ska dom vara levererad hem till oss & jag längtar!! Eftersom att vi måttbeställde dom så ska dom provas direkt så att vi kan lämna dom till skräddaren utifall det behövs göras någon justering på dom. Jag hoppas verkligen att dom hinner komma till imorgon, då ska lillasyster sova här & vi kan prova! Men jag har en känsla av att dom dyker upp på måndag.


När Matthias slutat idag så ska han & Pontus åka hem till Matte och Liam så barnen får leka. Då ska jag passa på att i liggande ställning göra en lista med vad som ska införskaffas till bröllopet. Dekorationer, googla runt på fotografer och lite annat. En checklista har jag med vad som ska göras när, men kontrollfreak & listälskare som jag är så ska jag ordna ännu en med det som ska fixas.


Dags att fylla på kroppen med kaffe & värktabletter!

//

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Lindqvist - 13 februari 2015 12:13

Jag har flyttat min blogg. Kika in på mitt nya place! :) www.nouw.se/lindapernilla ...

Av Linda Lindqvist - 12 februari 2015 20:35

Kommer inom kort flytta bloggen! Mer info kommer ^^ 1196666529 ...

Av Linda Lindqvist - 9 februari 2015 07:17

Godmorgon! Myser med min sjukling framför barnkanalen. Igårkväll kräktes han två gånger & jag slet fram handsprit och såg framför mig hur Matthias också skulle bli sjuk och att vi skulle behöva skjuta på att Hugo skulle komma hem pga smittan. Men ...

Av Linda Lindqvist - 8 februari 2015 19:43


Sjukstuga. Hög feber & spyor. Låt mitt lilla gryn bli frisk! ...

Av Linda Lindqvist - 23 januari 2015 01:27

Mitt i natta!   Inatt tillbringar jag natten på Tallen. Lugnt och skönt än så länge. Lyckades sova några timmar innan jag skulle iväg.   Har haft tre introdagar på Thore Petré i Storvik. Kände redan efter första kvällen där att jag kommer att...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se