Alla inlägg den 20 mars 2011

Av Linda Lindqvist - 20 mars 2011 17:51

Vill börja med att säga grattis SAIK till SM-guldet!

  


Idag har vi tillbringat dagen i järbo. Åkte först hem till mamma för att lämna fåglarna, kramas, titta på kort från Thailand och prata lite strunt!

Mamma var brun & fin och hade haft en fantastisk resa, vilket syntes på både henne och på bilderna. Gud, så härligt!


Hon hade köpt med sig lite presenter åt oss också.

Ett par dö-skalle badbrallor, en skitsnygg skjorta och ett par ben10-shorts åt Hugo.

Åt mig hade hon en billabong-klänning, en svart halterneck klänning och en väska.

Vi vart supernöjda!!!! :)


Sedan åkte vi hem till pappa & firade Christel som fyller år. Tårta & fika upp över öronen blev det. Åkte sedan hem & jag bänkade mig framför tv:n och tittade på bandy medans Hugo var ute och lekte med grabbarna.


Jag har varvat bandytittandet med tvättning och dammsugning. Hugo har precis kommit ut ur duschen och sitter just nu och äter kvällsfika! Själv ska jag unna mig en kebabtallrik ikväll! Med en massa rödsås ;P


Fick ett hysteriutbrott med pluggandet också (ja, har hunnit med en massa idag!) så jag slog en signal till Johanna så hon fick förklara litegrann för mig.

Så poletten trillade ner & jag är färdig med ännu ett arbete!

Härligt värre!


Ikväll ska jag titta på utröstningen på bigbrother ´ spänningen stiger!

Blir antingen Nicky eller Katerina som ryker ikväll, om det inte blir någon straffnominering vill säga. Jag vet inte vad jag ska tycka! Katerina är förbannat dryg, men söt på något sätt ändå! Jag är förälskad i Nickys utseende, men tycker att han har blivit tråkig! Så, ja.. jag vet inte! ;P


Nu ska jag kramas med mitt lillhjärta, sedan hänga tvätt!

//

Av Linda Lindqvist - 20 mars 2011 07:31

Godmorgon!

Vilket härligt väder! Vårkänslorna kryper i mig & det är sååå gött! :)


Masade mig ur sängen för en halvtimme sedan, ca. Hugo bjöd alltså inte på någon sovmorgon idag! Men jag förstår honom.. hur lätt är det att sova när det blir ljust i rummet tidigt? Måste införskaffa en rullgardin till hans sovrum!


Efter att vi har ätit lunch idag så ska vi åka till järbo och fira Christel, och en tur förbi mamma för att lämna fåglarna och prata lite. Jag har längtat nå förbannat efter mammsen, kan jag säga! :-)


Sedan blir det en lugn slappsöndag. Hugo åker hem till far sin imorgon efter skolan, så vi ska mysa lite extra! Dock så kommer han ju tillbaka till mig på onsdag och sover kvar till torsdag, så vi får lite extra tid tillsammans i veckan :-)


Ikväll ska jag även kika på bigbrother i vanlig ordning! Det är utröstning ikväll, så jag kommer sitta bänkad framför tv:n med spänning.


Livet flyter på i helt lagom takt just nu. Jag är extremt skoltrött och har ingen som helst lust med någonting som har med skolan att göra, vilket stressar upp mig och gör att stressmagen gör sig påmind. Men å andra sidan så är snart den här terminen över, och då återstår två terminer till innan jag är färdigutbildad! Sedan behöver jag inte titta åt skolan på ett bra tag igen.. nästa studerande blir när/om det blir polishögskolan! :-)


Nu ska jag slå på kaffebryggaren & slå mig ner på balkongen och njuta av vårsolen!

  


 

Ovido - Quiz & Flashcards