Alla inlägg den 18 mars 2012

Av Linda Lindqvist - 18 mars 2012 11:10

Hej & hå!


Söndag. En helt OK dag ändå! Lite planering inför veckan som kommer (och den är så gott som fullspäckad!), lite "slappa omkring" och lite småfix i hemmet! Hugo och Matthias åkte nyss iväg till stensätra för att byta däck på bilen.. själv ska jag ta en dusch och fixa till mig litegrann.


Igår knäppte vi bild på magen. Jag gick in i vecka 19 i fredags. Tänk att halva tiden snart har gått! Det har gått ruskigt fort, och om det tänker fortsätta kännas som att det går såhär fort så har vi för tusan snart vårat lilla underverk hos oss!

Det är så roligt att känna rörelser och sparkar, att planera inför det som komma skall och att fixa i bebisrummet!

Vi har grejat bra mycket där inne, och bild kommer på det också! När det är helt färdigt, vilket inte är riktigt ännu!


Sockiiiis!

  


Imorgon har vi tid för ultraljud! Det ska bli så spännande. 8.00 ska vi befinna oss på Gävle sjukhus! :)


Hugo åker iväg till pappa sin imorgon, men kommer tillbaka till mig på onsdag efter skolan. Vi ska till Stockholm på sjukhuset på torsdag förmiddag. Om jag inte minns helt fel så är det sista gången imorgon! Nu har vi åkt fram och tillbaka i ett par år. Han är friskförklarad och äter inga mediciner längre.. så nu hoppas jag att han får vara helt fri från sjukdomen i framtiden! Mammas hjärta.

Han tycker inte om att åka till Stockholm. Men denna gång längtar han! För efter sjukhusbesöket så kommer pappa dit och hämtar upp honom, så spenderar dom dagen i Stockholm för besök på cosmonova, naturhistoriska museét och sånt kul! Och spenderar natten på hotell :)


Nu ska jag studsa in i duschen. Sedan i eftermiddag ska vi nog träffa Angelica!

 


Tjing sålänge!

Ovido - Quiz & Flashcards