Alla inlägg den 13 mars 2012

Av Linda Lindqvist - 13 mars 2012 06:58

Godmorgon.


Idag hoppas jag på en bra dag! Jag behöver en bra dag. Jag vill fan ha en bra dag!

Natten har varit oduglig. Jag har inte fått många timmar sömn pga både det ena och det andra. Sovit med en kudde under huvudet och en kudde på huvudet. Idag ska jag till apoteket & köpa öronproppar.. öronproppar mega deluxe!!!!


Det gick iallafall bra att få upp Hugo idag. Han var vaken länge igårkväll pga trots och testning av gränser. Lite frukostätning och påklädning, så ska han iväg till skolan om 40 minuter ca. Tänkte försöka klippa av honom håret idag eller imorgon. Hans pappa kommer att bli skogstokig, men det känns som att jag skiter i det! Faktiskt.


Jag ska promenera iväg till jysk lite senare. Jag ska köpa någonting, typ rullgardin i bambu eller liknande, att sätta vid inglasningen på balkongen. Jag har inga persienner i mittenfönstret i vardagsrummet & solen tränger in och lyser på tvn. Och så behöver jag insynskydd. Känns jobbigt att bli uttittad när jag sitter på balkongen....


Ska bli roligt att börja pyssla på balkongen sen, och få det fint! Så att man kan sitta där ute i sommar och läsa en bok och dricka kaffe!


Annars idag så ska jag plugga, naturligtvis. Händer det något annat? Nä.


//

Ovido - Quiz & Flashcards