Alla inlägg den 28 februari 2012

Av Linda Lindqvist - 28 februari 2012 15:30

..och så hamnade jag här!


Det blev en trip till stan! Fika på Selmas bland en massa pensionärer.. haha. Lugnt och skönt iallafall! Och så blev det en tur in på KappAhl på byxjakt åt Hugo. Köpte ett par vind & vattentäta överdragsbrallor och ett par skitsnygga jeans! Hade också viljat ha sånaaaa, men fanns ju naturligtvis inte i min storlek! Hugo skulle nog skämmas också om vi kom i lika brallor.. + att jag är för tjock för att överhuvudtaget kunna se bra ut i någonting! Så det sket sig.


Solen skiner och det värmer. Här sitter jag.. har precis fixat kaffe, så jag ska sätta mig på balkongen istället! Snart ska vi ge oss ut ändå så.


Kvällen kommer bestå av en massa slappande! Jag är verkligen skittrött.


 


..typ.. hundra år sen?

  

Av Linda Lindqvist - 28 februari 2012 08:47

godmorgon ´


Vad underligt det är att vara ledig såhär mitt i skolveckan! Men skönt. Hugo vaknade strax efter 7 men gick och la sig på soffan framför barnprogrammet och halvslummrade lite till. Själv klev jag upp för en timme sedan ungefär. Frukostfix & kaffeintag!


Det kändes underbart att få hem Hugo igår! Han har dock börjat med (eller ja, hållt på ett tag) med en ful ovana! I en mening så kan han säga "va' hette re'" 5-6 gånger! Försöker påminna honom om att det inte alls låter bra, men han tänker nog inte på att han säger det! Får se om man lyckas vänja av honom med det där.


Efter lunch ska vi iväg till gamla lägenheten för att vara med på städbesiktningen. Hoppas dom är nöjda! :-P

Sedan får vi se vad vi hittar på! Kanske tar oss ner på stan en tur.. måste köpa nå överdragsbyxor till Hugo, och så kanske vi tar oss en fika och en tur förbi gravarna? Vill kika till mats och lilly .


Idag har jag och min älskade Matthias varit ett par i 9 månader.

..det här är bara början.

  


Ovido - Quiz & Flashcards