Alla inlägg den 15 februari 2012

Av Linda Lindqvist - 15 februari 2012 07:45

Godmorgon!


Kaffe. Kaffe. Kaffe. Jag har typ glömt kaffet i flera dagar, och så undrar jag varför jag har huvudvärk? Nu hinkas kaffe och huvudet njuter. Saknar dock mitt kaffesällskap, Angiiieeeee!!! Allt är så förbannat fullt upp jämt, så vi hinner ju knappt träffas nu. Och det, mina vänner - det är värdelöst! Får se om vi dejtas på fredag, efter att jag vaknat efter nattjobb!


Så. Igårkväll vid 23-tiden så vaknade Hugo och grät! Jag blev förtvivlad. Han har inte vaknat och gråtit på typ.. flera år? Han hade super ont i sina ben. Livrädd att det kunde vara sjukdommen som var påväg tillbaka så ringde jag pappa i vild förtvivlan. Men det var nog bara växtvärk, för idag mår han mycket bättre! Efter en alvedon och massage av benet så somnade han om. Lilleman! Vad hjälplös man känner sig när han får ont, alltså.


Nu har jag precis skickat iväg lilleman till skolan. Jag ska iväg till skolan jag också efter lunch, och sedan ska jag iväg på praktiken och slutar 22.00 ikväll.


Nu på morgonen när Hugo glott på barnprogram så har jag suttit och kikat på bebisprylar! Fan, vad svårt det är med allting! Jag har såna krav jag också, så det är inte konstigt att det är svårt. Hmpf! När jag väntade Hugo så köpte vi typ allt efter Rossas systers barn som är 9 månader äldre än Hugo. Så då var det ju smidigt! Men nu är det inte lika lätt.


Nu har jag iallafall lyckats kära ner mig i en barnvagn! Men jag tror att Matthias har kärat ner sig i en annan vagn, så vi får ta oss en titt tillsammans sedan och försöka komma överens ;-) Båda måste beställas, och det är ju ett tag kvar tills lill*n kommer, så vi hinner nog komma överens!


Nu ska jag dona! /

Ovido - Quiz & Flashcards