Alla inlägg den 3 februari 2012

Av Linda Lindqvist - 3 februari 2012 07:18

Godmorgon!


Eller ja. En morgon som inleds med det vanliga. Tjafs!

Jag kan inte förstå vad det är med barn (iallafall mitt barn) och påklädning på mornarna!? Allting ska ta sån tid. Och nej, det beror inte på att han är så trött så att han håller på att somna sittandes.. nej, det tar bara sån förbannat lång tid.

Ska börja med dra ur tv-sladden på morgonen så han inte sitter och koncentrerar sig på den vid påklädningen. Så slipper jag bli en stressad morsa som tröttnar ur.


Jaja, det är ju fredag iallafall! Lugnet före stormen. Ska passa på att inte göra mycket som anses ansträngande i helgen. På söndag ska vi gå på Bio. Jag, Angelica & kidsen. Och utöver det så blir det väl en tur med Hugo ut så han kan åka pulka och dona.. men annars blir det inte mycket.


På måndag sätter praktiken igång. Ska bli jättekul samtidigt som att jag vet att det kommer att bli tufft. Praktik på heltid inne i Gävle, samtidigt som jag läser 4 andra ämnen på sidan. Och så ska jag fytta mitt i allt & så försöka att inte vara så grönjävligt trött i kroppen. Yey, det här blir spännande! Men jag brukar klara det mesta.

På måndag mellan 13.30 - 22.00  befinner jag mig på AVA i gävle iallafall. Det tråkiga med eftermiddagspass är bara att jag inte kommer innanför dörren hemma förän 23.30 pga bussarna. Så det blir lite halvmongo om jag har förmiddagspass efter och måste kliva upp vid 05.00


Jaja. Nu ska jag dricka upp kaffet och se till att Hugo kommer iväg till skolan om en stund. Sedan ska jag göra mig iordning för en tur till skolan jag också. Klockan 14 hämtar jag Hugo - sedan gör vi helg!!


Ovido - Quiz & Flashcards