Direktlänk till inlägg 13 april 2011

ännu en.

Av Linda Lindqvist - 13 april 2011 08:44

Hallådär!

Kastar in ett "vanligt" inlägg också :).


Jag sitter här med min smarriga kopp kaffe så jag vaknar till liv även idag. Inatt har jag fått sova betydligt fler timmar än igår natt, så jag känner mig lite mer utvilad!


Hugo gick iväg till skolan för en timme sedan, och sedan dess har jag diskat & hängt lite tvätt. Har en maskin igång nu också som är färdig om 45 minuter ca.

Tvättmaskinen går för fullt här hemma! Hugo är så galet lortig när han kommer hem från skolan eller in ifrån utelek. Grusig och lerig som bara den! Men barn ska vara lortig efter lek - då har som haft roligt! :-)


Hugo vill börja spela basket! Så jag ska låta honom börja spela & prova på litegrann. Han gick på fotbollskola förra sommaren, men det var ingenting han ville fortsätta med. Så jag tänkte låta honom prova på att spela basket istället.

Hugos pappa har varit innebandyspelare sedan barnsben, så han vill förståss att Hugo ska fastna för innebandyn! Men vi låter Hugo få prova på lite olika saker och se vad han fastnar för. Jag vet ju själv hur det var när man var barn. Jag gick på dans, gymnastik, ju-jutsu, fotboll.. ja, you name it! Ju-jutsun fastnade jag för - men sedan blev jag gravid & då var det ingen höjdare att fortsätta! ;P


Jag ser väääääldigt mycket fram emot nästa helg då jag beger mig iväg till jönköping och elmia! Det kommer bli super nice!

En hel helg med mina favoriter.. kan det bli bättre!? Nope! :)


Nu ska jag fortsätta dona & fixa här, sedan blir det en dusch och fix!

Ska förbi mormor innan praktiken, så jag ska börja röra mig efter lunch.


Vi hörs antingen efter 21.30 ikväll, eller imorgon.. beroende på hur mycket ork och lust jag har för att blogga när jag kommer hem ikväll! :)

Kommer ju sitta bänkad framför bigbrother mellan 22.00 - 23.00


pussokram.


  hugo i trollskogen, sommaren -2010.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Lindqvist - 13 februari 2015 12:13

Jag har flyttat min blogg. Kika in på mitt nya place! :) www.nouw.se/lindapernilla ...

Av Linda Lindqvist - 12 februari 2015 20:35

Kommer inom kort flytta bloggen! Mer info kommer ^^ 1196666529 ...

Av Linda Lindqvist - 9 februari 2015 07:17

Godmorgon! Myser med min sjukling framför barnkanalen. Igårkväll kräktes han två gånger & jag slet fram handsprit och såg framför mig hur Matthias också skulle bli sjuk och att vi skulle behöva skjuta på att Hugo skulle komma hem pga smittan. Men ...

Av Linda Lindqvist - 8 februari 2015 19:43


Sjukstuga. Hög feber & spyor. Låt mitt lilla gryn bli frisk! ...

Av Linda Lindqvist - 5 februari 2015 11:45

Hej & hå.   Här hemma har mamman i familjen åkt på årets första dängförkylning. Kroppen orkar ingenting & iprenen flödar. Känns dock bra att det har brytit ut ordentligt så man slipper gå och vara smårisig i flera veckor. Snart är jag på G igen! ...

Ovido - Quiz & Flashcards