Alla inlägg den 8 april 2012

Av Linda Lindqvist - 8 april 2012 10:04

Godmorgon!

Helgen som gått har varit helt OK trots att jag varit solo.


I fredagskväll kom Angelica över hit för att kika på lite skräckfilm med mig. Vi såg "The woman in black" som var riktigt seg till en början, men blev bättre emot slutet.. precis som alla filmer som görs nuförtiden! Sedan såg vi "Wrong turn 2". Vilken skitfilm! Efter lite messande med Matthias så såg vi inte trean eftersom den tydligen skulle vara skitdålig den också.

Så resten av kvällen satt vi och prata skit.

Hon åkte hem runt 1-tiden och jag var på tok för pigg för att sova efter en jävla massa colaintag, så jag la mig och tittade på ännu en film och la mig efter det.


Igår var jag hem till mormor för att äta påskmiddag & få påskägg. Tittade även i lite album och hittade massor av bilder sedan vi var små. Återigen konstaterade jag att lillasyster var/är den söta av oss :) Hon var så äckligt söt när hon var liten så man vet inte vart man ska ta vägen! Stooora fina ögon, ett leénde man smälter av och bara sådär skitsöt! Jag var mullig, korthårig och ful :P Så Hugos extrema söthet när han var mindre är en blandning av Rossa och Ida.. dock ser jag mer av min personlighet i Hugo.


Kvällen bestod av godismöl och så gav jag "Wrong turn 4" en chans. Den var faktiskt helt OK! Jag är inte så förtjust i "splatterfilmer", men den var bra. Gick och la mig i skaplig tid och läste, sedan somnade jag bums!


Idag/kväll kommer äntligen min stora älskling hem! Ska bli gött att kura ner mig tillsammans med honom ikväll efter två nätter utan honom. Det är ingen extrem längd att vara utan varandra, men ändå! Jag saknar honom jämt när han inte är hemma. Lika så mitt lilla hjärta.

 


Det är svårt att förstå att han faktiskt ska bli storebror! Min pojke som inte allt för länge sedan var så liten!

Han kommer att bli världens finaste storebror.


Nu ska jag göra mig iordning. Traska ut med soporna och ta en vända till ICA för att handla lite grejer som behövs.

Sedan ska det bytas på sängen, dammsugas och grejas lite.


//


 

Jag & bäbismagen igår!

Vecka 22 (21+4).

Ovido - Quiz & Flashcards