Direktlänk till inlägg 24 april 2012

sommarplanering

Av Linda Lindqvist - 24 april 2012 13:29

Tjo!


Har precis pratat med Hugos pappa om hur vi ska lägga upp sommaren i år.

Hugos pappa har några veckors pappaledighet att ta ut innan Hugo fyller 8, vilket han gör i oktober, så han tar ut pappadagar på Hugos veckor hos honom + att han har semester. Så Hugo får bra mycket sommarlov! :)

Så skönt. Plus att han kommer att ha Hugo lite på mina veckor också eftersom han har semester, och även när bebis väljer att komma ut :) Det är så skönt att vi kan prata, samarbeta och göra det så smidigt som möjligt för oss alla tre.


Så nu är det löst! Nu ska lappen om sommar/fritidstider lämnas in i eftermiddag.


Annars så är jag trött idag! Den där tröttheten jag hade i början av graviditeten börjar smyga sig på igen. Kan bero på att jag sover hemskt obekvämt på nätterna. Dels så sover jag vanligtvis alltid på mage, vilket är omöjligt nu.. och dels så sparkas och buffas det i magen nätterna igenom. Så det blir några timmars vakenhet på nätterna nu. Hoppas att det vill ge med sig, så man får lite sömn innan lillbus kommer ut - då lär det inte bli mycket till sömn inte! ;)

Jag ska plocka fram lite flera kuddar som jag kan bulla runt med under mage, mellan ben och bakom rygg så kanske kan får sova! Annars börjar jag fan sova på soffan där jag inte kan vända mig så mycket. Det kanske är ett alternativ? Värt att prova!


Idag ska jag fixa iordning i skrubben och i bebisrummet. Jag får panik över hur det ser ut! En massa skit överallt! Visst, jag har tid på mig men jag orkar inte se eländet! Så allt onödigt skit som står och tar plats åker bums ut i förrådet! Elprylar, textiler och annat skit bryr jag mig inte ett smack om att det pajar om det står där ute faktiskt! SÅDÄSÅ.


Och så ska jag upp med två tavlor idag också!


I veckan måste jag försöka ta mig in till valbo för att handla underkläder. Jag växer & ingenting passar riktigt längre. Trött på att känna mig som en noshörning i XS-trosor! Faktiskt.


 
 
Johanna

Johanna

24 april 2012 17:16

Helluuu ;)
Så härligt att ni kan prata och lösa allt så bra - ni är verkligen fantastiskt duktiga och kloka båda två som fixar det!! All cred till er!!! (hoppas du också myser med lite ledighet och inte bara jobbar nu!!)

Fina gos bilder på dig och missen! Så fin så! Förstår att du saknar henne! :/

När får jag träffa dig då hörru? Fota lite, fika, prata, promenera??.. ;)

REKOMMENDERAR anna cecilia (?) Bhn sen (amningsbh, mjuk, lätt, bekväm och jätte praktisk! tror barnenshus hade den..)

kram på dig

http://mylife-mydreams.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Lindqvist - 13 februari 2015 12:13

Jag har flyttat min blogg. Kika in på mitt nya place! :) www.nouw.se/lindapernilla ...

Av Linda Lindqvist - 12 februari 2015 20:35

Kommer inom kort flytta bloggen! Mer info kommer ^^ 1196666529 ...

Av Linda Lindqvist - 9 februari 2015 07:17

Godmorgon! Myser med min sjukling framför barnkanalen. Igårkväll kräktes han två gånger & jag slet fram handsprit och såg framför mig hur Matthias också skulle bli sjuk och att vi skulle behöva skjuta på att Hugo skulle komma hem pga smittan. Men ...

Av Linda Lindqvist - 8 februari 2015 19:43


Sjukstuga. Hög feber & spyor. Låt mitt lilla gryn bli frisk! ...

Av Linda Lindqvist - 5 februari 2015 11:45

Hej & hå.   Här hemma har mamman i familjen åkt på årets första dängförkylning. Kroppen orkar ingenting & iprenen flödar. Känns dock bra att det har brytit ut ordentligt så man slipper gå och vara smårisig i flera veckor. Snart är jag på G igen! ...

Ovido - Quiz & Flashcards