Alla inlägg under juli 2011

Av Linda Lindqvist - 29 juli 2011 05:43

tröttare än - jag vet inte vad!


idag är det jobbtime - min sista dag för den här sommaren.

blandade känslor. klockan 16 tackar jag för mig & inväntar att studsa ner och sätta mig vid skolbänken igen i två terminer - sedan är jag förhoppningsvis färdigutbildad!


syster lämnar junior på fritids klockan 10, så han slipper kliva upp såhär dötidigt.

:)


dags att göra mig iordning.

Av Linda Lindqvist - 27 juli 2011 19:22
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Linda Lindqvist - 27 juli 2011 18:02

Godkväll!

Vi har haft en mysig dag!

Men jag börjar med gårdagen..


..Ida och Marcus kom hit runt 14-tiden. Jag knallade iväg till jobbet en timme senare och lämnade över Hugo i deras händer. Eftersom att jag inte ville ligga och trängas med Hugo i hans 90-säng efter jobbet då Marcus och Ida tog över sängen så tillbringade jag natten hemma hos Matthias.


Slutade 21.15 igår & tog då en trip förbi Matthias (Härmatis) där pojkarna satt och spelade spel. Tröttheten tog över & jag drog mig hem till Matthias och kröp ner i sängen med boken & somnade som en stock. Vaknade till när han kröp ner tillsammans med mig där på morgonkvisten.

Åh, så jag älskar den mannen!


Idag kom jag hem vid lunch & bytte av Ida och Marcus så dom fick åka hem & vila öronen inför nästa skift som blir imorgon! ;-)

Jag & Hugo har storstädat idag. Hugo storstädade sitt rum helt själv & var sååå duktig! Jag märker hur han växer och vilket ansvar han börjar ta. Han hjälper till, fixar, trixar och plockar undan efter sig! Liten blir stor.


Så. Imorgon är det kvällsjobb som gäller. Hugo ska dock ändå gå på fritids då hans lärare ringde och frågade om han kunde komma ändå, då dom ska iväg och bada om vädret tillåter. Så Ida hämtar honom på fritids imorgon vid 15.

Jag jobar 14 - 21.15


Hugo sprang precis ut en sväng, men ska in igen till 18.30 så vi kan börja göra kväller. När han har somnat så blir det en film för mig & slappa!

Storälskling är på lan tillsammans med grabbarna grus, så han får man väl inte se förän fredag/lördag ;-). Förhoppningsvis en tur imorgon då det är våran dag. Så det ska väl försöka fixas iaf! :)


Det var länge sedan jag kände såhär.

Du får mig att må så bra.

Av Linda Lindqvist - 26 juli 2011 10:18

Morr'n!


Hade världens mysigaste kväll med min stora älskling igår!

..tack för det, min prins.


Idag tog vi sovmorgon allihopa! Eller ja, Matthias sover fortfarande ;P

Gött med sega mornar när man inte måste ge sig iväg svintidigt.


Idag står jobb på schemat. Dock en kortdag/kväll mellan 16.00 - 21.15 Helt perfekt! Hugo ska tillbringa kvällen tillsammans med lillasyster som kommer vara här med honom när jag jobbar. Efter jobbet blir det hem & ha lite kvalitetstid tillsammans med min fina syster! Ibland blir det bara "Hej i dörren" när hon kommer och jag går. Ikväll vill jag umgås med henne! :)


Imorgon är vi lediga & har inga som helst planer för dagen.

Har inte många jobbpass kvar nu innan det är över.

Idag 16 - 21.15

Torsdag 14 - 21.15

Fredag 7 - 16.

Sedan är det över för min del för i sommar & plugget sätter igång!

Halvtråkigt att slå sig ner vid skolbänken igen, faktiskt. Det är inte min grej! Men snaaaaart är jag färdig & slipper det där... för ett tag iallafall, tills det är dags att plugga vidare.


Nu ska jag hälla i mig kaffet & börja fixa lite här hemma.

Hugo ville dammsuga & torka golvet i sitt rum.. undra vad han är ute efter nu?

;-)


//


Av Linda Lindqvist - 25 juli 2011 19:35

Hej & hå.

Dålig uppdatering, jag vet.. den, kommer & går litegrann, den där blogglusten!


Egentligen skulle Hugo åkt till pappa sin idag, men eftersom det är semestertider så är han min en vecka till - eller ja, iallafall tills på lördag, då åker han till pappa sin och blir där i två veckor.


Helgen som var så var Hugo hemma hos pappa och våldgästade hela helgen.

Hugo & morfar - det är ett team utan dess like, det! Det riktigt lyser i ögonen när han ska åka dit & han är galen i sin morfar! :)


Jag jobbar och står i. Jobbar sista skiftet för sommaren på fredag, sedan är det ett tag kvar tills plugget sätter igång!


Näe, nu ska jag invänta att lilleman somnar (ovanligt duktig och icke-trotsig idag!) sedan ska jag ta med mig Matthias och krypa ner i ett bad med honom, och så avslutar vi kvällen framför en bra film med ost&kex.


Åh, så jag älskar mina grabbar!

Ni är det finaste jag har. Vi tre tillsammans, är det bästa som finns <3

Av Linda Lindqvist - 25 juli 2011 05:53
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Linda Lindqvist - 20 juli 2011 13:20

sticker iväg på jobb 14.45 - 21.15 .

sedan blir det hem till hjärtat och pussa sönder honom :)

[v]


älskar mina två ´

Av Linda Lindqvist - 19 juli 2011 14:12

Wöhöw!


Fan, vad trökiga vi har varit idag. Hugo har varit ut en vända på 1-2 timmar och härjat med grannpojkarna medans jag storstädade. En jävla fuskstädning för att jag helt enkelt inte orkade röva omkring med trasan överallt.


Var ner på ICA en tur och träffade en gammal bekant med stor mage o snart beräknad förlossning. Grattis!

Fick även, återigen, frågan om när det var dags för mig att skaffa ett syskon till Hugo. "Han är ju så stooooooor.. snart 7 år".

Men so what? Jag är ju så liiiiiiiten, snart 22 år. Jag hinner! Att Hugo är stor, det är värt att påpeka, men fan inte att jag fortfarande är en liten knodd som knappt fick tid att vara tonåring. Nänänä, ett till barn kommer när jag blir... vuxen.


Fick även frågan hur det känns att föda barn.

"Som att skita ut en 3-sits divansoffa".

Hon såg ganska skärrad ut. Hoppas jag inte gjorde henne allt för rädd.


Så.. nu ska jag fortsätta knö. Hoppas på ett besök av Angelica sen.


/

Ovido - Quiz & Flashcards