Direktlänk till inlägg 21 januari 2013

helgen som varit.

Av Linda Lindqvist - 21 januari 2013 08:50

Godmorgon!


Ännu en helg har gått. En helg full av aktiviteter! Ska försöka sammanfatta det hela.


I fredags åkte vi som sagt upp till mamma för att lämna Hugo. Därefter åkte vi till gården där vi skulle ha fikat efter dopet för att duka & göra iordning. Det blev lite "krux" och lite kli i skallen innan vi kom underfund med hur vi skulle ha det, men det blev bra tillslut! Hade dock världens känsla av att vara iaktagen hela tiden. Gården var gammal, från 1700-talet någongång, så det skulle ju inte förvåna mig om det spökade där. Haha!

Sedan for vi inom hemmakväll för att köpa godis. Blev så sugen så det blev en rejäl påse där innan vi for hemåt för mat.


I lördags var det dags för dop för Pontus. Vid 10-tiden åkte vi och hämtade tårtorna som Camilla hade gjort. Verkligen superfina! Åkte och lämnade dom på gården och tog sedan en sista minuten sväng ner på stan för att inhandla kostym och skor till Matthias. Som vanligt när det gäller oss så är vi ute i sista sekund för att handla! När det var gjort så for vi hemåt för att göra oss iordning, packa med oss det sista och se till så att vi hade allt med oss. Naturligtvis så höll vi på att glömma dopklänningen. Också en typisk grej för oss! Men den kom med och vi kunde åka till järbo för att hämta lillasyster och till barrsätra för att hämta Sebastian.


Mot kyrkan! Dopet var jätte fint & helt lagom längd. Självklart var jag nervös & höll på att börja skratta ett par gånger så jag fick vända mig om. Jag har så svårt att behärska mig i folksamlingar och får smått panik, men det gick ändå bra trots att jag gjorde en fuling med dopljuset vi fick. Ett ljus.. en lång, hård sak.. ja, vad fan tror ni jag gjorde?
Svårt att låta bli.


Efter dopet så åkte jag & Sebastian skidor (!?) ned för backen och halvt dog. Eller nej, men vi trodde då det! Begav oss till gården och serverade fika. Allt gick väldigt bra & våra familjer fick chansen att träffas lite. Vi fick jätte fina presenter till Pontus och var jätte nöjda med dagen.


   

Doptårtorna.

 

Fler bilder kommer när min moster Malin skickat över bilderna till mig. Så länge så kan jag bjuda på två bilder som jag lånat av Emma Lindberg.


   


Som sagt, en fantastisk dag! :)


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Lindqvist - 13 februari 2015 12:13

Jag har flyttat min blogg. Kika in på mitt nya place! :) www.nouw.se/lindapernilla ...

Av Linda Lindqvist - 12 februari 2015 20:35

Kommer inom kort flytta bloggen! Mer info kommer ^^ 1196666529 ...

Av Linda Lindqvist - 9 februari 2015 07:17

Godmorgon! Myser med min sjukling framför barnkanalen. Igårkväll kräktes han två gånger & jag slet fram handsprit och såg framför mig hur Matthias också skulle bli sjuk och att vi skulle behöva skjuta på att Hugo skulle komma hem pga smittan. Men ...

Av Linda Lindqvist - 8 februari 2015 19:43


Sjukstuga. Hög feber & spyor. Låt mitt lilla gryn bli frisk! ...

Av Linda Lindqvist - 5 februari 2015 11:45

Hej & hå.   Här hemma har mamman i familjen åkt på årets första dängförkylning. Kroppen orkar ingenting & iprenen flödar. Känns dock bra att det har brytit ut ordentligt så man slipper gå och vara smårisig i flera veckor. Snart är jag på G igen! ...

Ovido - Quiz & Flashcards