Direktlänk till inlägg 10 maj 2011

morgon.

Av Linda Lindqvist - 10 maj 2011 07:03

Godmorgon, tisdag!


Ser ut att bli kanonväder idag också.. det blir till att kleta in Hugo i solskyddsfaktor innan han flaxar iväg till skolan idag.

Hugo blir sååå brun & fin på sommaren! Det har han efter sin far, som också blir sådär snyggt sommarbrun. Jag får nöja mig med att bli knall-röd och flagnar sedan sönder.. fräknar får jag också. Mm, love it. Näe.


Idag måste jag lägga upp en strategi för att plugga. Jag har verkligen ingen lust, och jag är otroligt skoltrött just nu. Men med tre veckor kvar på den här terminen så måste jag. Minst två arbeten har jag som mål att skicka in idag! Sätter igång när Hugo hoppat upp på cykeln och dragit iväg till skolan.. ena arbetet kommer att ta hela förmiddagen, andra kommer att gå lite fortare.

Gör jag två idag & en imorgon innan jag ska iväg och jobba, så kommer det bli bra. Gäller bara att hålla det också, och inte hamna ute på balkongen i bikiniöverdel och shorts! Finns ju en risk för det också.


Nästa år vid den här tiden så har jag bara tre veckor kvar i skolan överhuvudtaget. Sedan är jag färdigutbildad & redo för livet!


Imorgon jobbar jag kväll. 15 - 21.15

Lillasyster kommer att hämta Hugo på skolan & vara här med honom. Vad gjorde jag utan syster!?

Tack för all hjälp, gumman.


Näpp, nu är kaffet klart.. så nu ska jag fylla på med lite koffein & nikotin.. så kommer denna dagen att flyta på den också.

Värdelöst. Gör mig oberoende!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Lindqvist - 13 februari 2015 12:13

Jag har flyttat min blogg. Kika in på mitt nya place! :) www.nouw.se/lindapernilla ...

Av Linda Lindqvist - 12 februari 2015 20:35

Kommer inom kort flytta bloggen! Mer info kommer ^^ 1196666529 ...

Av Linda Lindqvist - 9 februari 2015 07:17

Godmorgon! Myser med min sjukling framför barnkanalen. Igårkväll kräktes han två gånger & jag slet fram handsprit och såg framför mig hur Matthias också skulle bli sjuk och att vi skulle behöva skjuta på att Hugo skulle komma hem pga smittan. Men ...

Av Linda Lindqvist - 8 februari 2015 19:43


Sjukstuga. Hög feber & spyor. Låt mitt lilla gryn bli frisk! ...

Av Linda Lindqvist - 5 februari 2015 11:45

Hej & hå.   Här hemma har mamman i familjen åkt på årets första dängförkylning. Kroppen orkar ingenting & iprenen flödar. Känns dock bra att det har brytit ut ordentligt så man slipper gå och vara smårisig i flera veckor. Snart är jag på G igen! ...

Ovido - Quiz & Flashcards