Direktlänk till inlägg 13 maj 2011

efterlängtade helg.

Av Linda Lindqvist - 13 maj 2011 07:44

Godmorgon.

Sitter här med kaffe koppen i näven & försöker vakna till liv.


Hugo var seg upp imorse.. konstigt nog! Fredagar brukar vara hans favoritdag i skolan. Dom brukar slappa till det på eftermiddagarna och kika film & ha det mysigt. Dock blev han genast piggare när han insåg att det endast är en dag kvar till melodifestivalen. Värdelöst. Jag hatar skiten! Men vad gör man inte för dom små? Klart han ska få titta på stor idolen Saade.


Igår storstädade jag. Idag hällde Hugo ut sanden från sina skor på hallgolvet.. fattades bara hink och spade så hade vi kunnat lekt i sandlådan här hemma.

Orkar inte dammsuga upp eländet heller.. inte än.

Med en djup suck som fick Hugo att titta på mig & säga "det är ju bara sand" fick mig att tänka om. Det är sant.. det är bara sand. Kunde ju varit värre.


Idag har vi inga planer. Känner inget större engagemang att planera något heller. Under tiden Hugo är i skolan så måste jag plugga.

Fan, att jag aldrig får tummen ur att göra det! Jag vill inte, men nu är det inte långt kvar i skolan för den här terminen! Tack & lov.

Har lektion på tisdag & fredag.. och en lektion nästa vecka.

Sedan är det slut lektionerat! Har dock hemmaplugg upp över öronen ändå.

Känns.... ganska trökigt, ja.

- - -


Happ! Vad mer ska man skriva?

Igår kväll satte jag igång med hårfärgningen.. jag ser förjävlig ut. Men jag orkar inte tillbringa fler timmar med färg i skallen!

Regnbågens alla färger.. ungefär så!


Nästa helg ska jag ut & roa mig! Då blir det minsann dyngfylla tillsammans med Matthias. Vi drar oss hem till Wall för att bli allmänt ful & dryg.

Det behöver jag.


Näe, dags att fylla på kaffekoppen.. sedan dra på mig en mössa & knalla ut med soporna.


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Lindqvist - 13 februari 2015 12:13

Jag har flyttat min blogg. Kika in på mitt nya place! :) www.nouw.se/lindapernilla ...

Av Linda Lindqvist - 12 februari 2015 20:35

Kommer inom kort flytta bloggen! Mer info kommer ^^ 1196666529 ...

Av Linda Lindqvist - 9 februari 2015 07:17

Godmorgon! Myser med min sjukling framför barnkanalen. Igårkväll kräktes han två gånger & jag slet fram handsprit och såg framför mig hur Matthias också skulle bli sjuk och att vi skulle behöva skjuta på att Hugo skulle komma hem pga smittan. Men ...

Av Linda Lindqvist - 8 februari 2015 19:43


Sjukstuga. Hög feber & spyor. Låt mitt lilla gryn bli frisk! ...

Av Linda Lindqvist - 5 februari 2015 11:45

Hej & hå.   Här hemma har mamman i familjen åkt på årets första dängförkylning. Kroppen orkar ingenting & iprenen flödar. Känns dock bra att det har brytit ut ordentligt så man slipper gå och vara smårisig i flera veckor. Snart är jag på G igen! ...

Ovido - Quiz & Flashcards