Direktlänk till inlägg 23 oktober 2014

Slutgiltigt.

Av Linda Lindqvist - 23 oktober 2014 14:08

Hallådär!

Passar på att skriva lite medan lillfis sover middag.


Igår var vi in till det sista besöket på BUP med Hugo. Läkarbesök & den slutgiltiga diagnosen skulle sättas & trots att vi redan fått reda på att han har ADHD så kändes det ändå skönt att få det "avslutat", att få det på papper och att gå över i fas två som är behandlingsdelen. Få info om mediciner och allt omkring det.

Det slutgiltiga blev iallafall ADHD och social ångest vid barndom, och det var verkligen skönt att få det klart för sig, att han också fick det klart & fick en förklaring på vad ADHD faktiskt är. Läkaren var otroligt bra på att förklara vad det innebar för Hugo på hans "nivå" och det gjorde mig lugnare. Det kändes som att Hugo förstod och accepterade diagnosen.


Nu inväntar vi samtal om medicinering & hur/när den ska påbörjas!


I förmiddags hämtade vi upp Angelica & for till järbo för att träffa mamma och syrran, dricka lite kaffe och prata goja. Kom hem runt lunch och stoppade i junior lite mat & nu sover han somsagt, snart dags att väcka honom. Sedan kommer det en tjej och köper lite barnkläder som Pontus har växt ur.


Helgen kommer att bestå av jobb.. heeela helgen. Trökmorsa är man, så känns det. Tröksambo också.


//

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Lindqvist - 13 februari 2015 12:13

Jag har flyttat min blogg. Kika in på mitt nya place! :) www.nouw.se/lindapernilla ...

Av Linda Lindqvist - 12 februari 2015 20:35

Kommer inom kort flytta bloggen! Mer info kommer ^^ 1196666529 ...

Av Linda Lindqvist - 9 februari 2015 07:17

Godmorgon! Myser med min sjukling framför barnkanalen. Igårkväll kräktes han två gånger & jag slet fram handsprit och såg framför mig hur Matthias också skulle bli sjuk och att vi skulle behöva skjuta på att Hugo skulle komma hem pga smittan. Men ...

Av Linda Lindqvist - 8 februari 2015 19:43


Sjukstuga. Hög feber & spyor. Låt mitt lilla gryn bli frisk! ...

Av Linda Lindqvist - 5 februari 2015 11:45

Hej & hå.   Här hemma har mamman i familjen åkt på årets första dängförkylning. Kroppen orkar ingenting & iprenen flödar. Känns dock bra att det har brytit ut ordentligt så man slipper gå och vara smårisig i flera veckor. Snart är jag på G igen! ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se