Direktlänk till inlägg 7 augusti 2014

Det stora steget.

Av Linda Lindqvist - 7 augusti 2014 10:15

Hej & hå!


Äntligen lite tid (och lust) att kladda ner några rader i bloggen. Det är ytterst sällan jag sitter vid datorn och blippar & att skriva inlägg på telefonen är knöligt då jag oftast lyckas pillra bort inlägget innan jag hunnit publicera det, vilket leder till att jag blir less och inte orkar skriva om alltsammans. Men nu gör jag ett försök, både till ett inlägg och att bli aktiv i bloggen då jag vill kunna gå tillbaka och läsa ^_^


Så.. det rullar på. Sommarvikariatet är snart färdigt på Tallen & det känns skittrökigt! Jag skulle ha gjort min sista arbetsdag på schemat imorgon, men hade turen att få förlängt en vecka till. Sedan är man tillbaka som timmis igen. Känns surt men jag hoppas på att få jobba en hel del ändå nu när jag är färdig med pluggandet.


Annars så går jag runt i min bubbla av bröllopstankar. Ja, den 25/7 satte vi våra ringar på fingrarna och förlovade oss. Den 18/7-2015 är det dags att tåga in i kyrkan & låta två bli en. Gissa om jag längtar!? Och känslan av att veta att jag verkligen hittat rätt, att jag vet vem jag vill dela hela mitt liv med är obeskrivlig. Tänk att jag har funnit mannen som är lika knäpp som jag. Det trodde jag aldrig för lite över tre år sedan ;)


Planeringen är i full gång, kyrkan är bokad & förmodligen så har vi hittat lokalen för bröllopsfesten (diskuteras fortfarande), vi har fått nys om ett band som vi vill ska spela på bröllopet och hoppas att dom kan då, färgtemat är så gott som bestämt (bara en sån sak!), folk som ska hjälpa oss med servering, håruppsättningar och makeup är så gott som färdigt. Inbjudningskorten planeras (jag & mitt planerande!) och allt annat smått och gott funderas på. Jag älskar att planera, iallafall när jag har gott om tid på mig. Jag drömmer mig bort bland klänningar och min mamma med världens största hjärta har bett om att få köpa den åt mig när jag väl har bestämt mig för en jag vill ha (det kan ta tid!).


Befinner mig i världens lyckorus, och när jag känner att stressen tar över i vardagen så försöker jag att fokusera på att våran dag är på ingång. Trots att det är långt kvar & att en blåsig höst, kall vinter och slaskig vår ska passera så känns det ändå nära på något vis.

  


Idag väntar kvällsjobb 14-21.15 Min första sommar med 100 % (skulle nästan kunna säga 120%) och det känns verkligen, men jag trivs så bra där så jag ångrar inte en sekund att jag valde att jobba heltid.


Påfyllning av kaffe & en dammsugning står på schemat innan jobb, så man får väl sätta igång!


//

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Lindqvist - 13 februari 2015 12:13

Jag har flyttat min blogg. Kika in på mitt nya place! :) www.nouw.se/lindapernilla ...

Av Linda Lindqvist - 12 februari 2015 20:35

Kommer inom kort flytta bloggen! Mer info kommer ^^ 1196666529 ...

Av Linda Lindqvist - 9 februari 2015 07:17

Godmorgon! Myser med min sjukling framför barnkanalen. Igårkväll kräktes han två gånger & jag slet fram handsprit och såg framför mig hur Matthias också skulle bli sjuk och att vi skulle behöva skjuta på att Hugo skulle komma hem pga smittan. Men ...

Av Linda Lindqvist - 8 februari 2015 19:43


Sjukstuga. Hög feber & spyor. Låt mitt lilla gryn bli frisk! ...

Av Linda Lindqvist - 5 februari 2015 11:45

Hej & hå.   Här hemma har mamman i familjen åkt på årets första dängförkylning. Kroppen orkar ingenting & iprenen flödar. Känns dock bra att det har brytit ut ordentligt så man slipper gå och vara smårisig i flera veckor. Snart är jag på G igen! ...

Ovido - Quiz & Flashcards