Direktlänk till inlägg 27 mars 2013

lilla vilde

Av Linda Lindqvist - 27 mars 2013 08:00

Godmorgon.

Jätte härligt att solen skiner och allt som har med det att göra, men den här morgonen är jag såå trött! Pontus har krånglat mer än vanligt inatt och till slut gav jag upp och tog upp honom i våran säng (mot mina principer!) och då har det gått långt. Jag tror att han tycker att vaggan är för liten så det blir för trångt för honom, därav allt krångel. Så det är dags att ta farväl (för den här gången) av vaggan & ställa ner den i källaren snart. Det börjar bli dags för lilleman att sova i eget rum, något vi försökt oss på tidigare men eftersom han vaknar för mat på nätterna ännu så känns det bara krångligt att böka sig upp & springa genom hela lägenheten till hans rum & dona. Men ja.. vi får la se!

(Haha, som om vi bodde i ett slott..)


Hugo är på G till skolan, Pontus sitter på filten och leker och jag dricker kaffe. Är nog dags för en tupplur för lilleman snart. Gäspar och gnussar i ögonen. Inte så konstigt.


Igårkväll satt vi och planerade Matthias föräldraledighet. Han kommer, som det ser ut, att vara hemma till november. Eventuellt, om inte jag går in och tar några dagar beroende på hur min situation ser ut då. Tänker på jobb/skola. Den 1:a november har vi sökt dagisplats till honom, då är han 1 år och 3 månader.


 


Nu somnade lillgrodan, så nu ska jag passa på att plocka undan lite & sedan vila en stund med honom också.

//

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Lindqvist - 13 februari 2015 12:13

Jag har flyttat min blogg. Kika in på mitt nya place! :) www.nouw.se/lindapernilla ...

Av Linda Lindqvist - 12 februari 2015 20:35

Kommer inom kort flytta bloggen! Mer info kommer ^^ 1196666529 ...

Av Linda Lindqvist - 9 februari 2015 07:17

Godmorgon! Myser med min sjukling framför barnkanalen. Igårkväll kräktes han två gånger & jag slet fram handsprit och såg framför mig hur Matthias också skulle bli sjuk och att vi skulle behöva skjuta på att Hugo skulle komma hem pga smittan. Men ...

Av Linda Lindqvist - 8 februari 2015 19:43


Sjukstuga. Hög feber & spyor. Låt mitt lilla gryn bli frisk! ...

Av Linda Lindqvist - 5 februari 2015 11:45

Hej & hå.   Här hemma har mamman i familjen åkt på årets första dängförkylning. Kroppen orkar ingenting & iprenen flödar. Känns dock bra att det har brytit ut ordentligt så man slipper gå och vara smårisig i flera veckor. Snart är jag på G igen! ...

Skapa flashcards