Direktlänk till inlägg 4 mars 2013

en lugn morgon i vardagen.

Av Linda Lindqvist - 4 mars 2013 08:11

Godmorgon måndag!

 

Dags för vardag igen. Ett lov har gått och vi har lyxat ordentligt på mornarna utan väckarklocka. Njutbart!

Vi har väl egentlingen inte gjort så himla mycket på lovet. Hugo har sovit hos mamma en natt, han varit hos frissan och blivit tjusig i håret, han har varit akut hos tandläkaren (mindre trevligt), i lördags var vi på bio och såg "Röjar ralf", vi har spelat spel och haft myskvällar.. ja, lite allt möjligt smått. Sovmornar kan jag inte skryta med för min del. Pontus gör morgon ganska tidigt här hemma ;)

 

Hugo har gått iväg till skolan, jag dricker kaffe och Pontus ligger och jollrar på filten. På mornarna är han lugn och bara myser själv med filtar och leksaker i över en timme. Perfekt start på dagen då jag kan surfa runt och läsa tidning, dricka kaffe och vakna till liv. Efter en timme brukar det vara dags för gröt för Pontus, och sedan börjar dagen :)

 

Idag har vi inga större planer. I vanlig ordning så blir det väl en promenad, lite fix i hemmet och så. När Matthias slutat så ska vi ta oss en tur till återvinningen för att kasta lite skit. Efter rensningen i källaren så blev det lite smått, och så står det en del ute i förrådet som ska kastas. Varför samlar man på sig så in i helvete med skit!? Jag tycker att jag rensar jämt!

 

Rensade garderoben i helgen också, och imorgon så ska jag gå ner till seconhand affären "kläder&bling" i örta och lämna in lite till försäljning där. Hade massor av klänningar och annat med lapparna kvar på, skor som aldrig blivit använda och lite handväskor som jag aldrig kommer att använda. Jag är för lat för att sitta på facebooks sida, lägga upp på tradera och knäppa kort. Nä, lättare att lämna in det där :)

 

Efter det här inlägget så ska jag skriva ner en lista på Pontus & hans utveckling.

Han blev trotsallt 6 månader i fredags! :)

 

Ha det gott!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Lindqvist - 13 februari 2015 12:13

Jag har flyttat min blogg. Kika in på mitt nya place! :) www.nouw.se/lindapernilla ...

Av Linda Lindqvist - 12 februari 2015 20:35

Kommer inom kort flytta bloggen! Mer info kommer ^^ 1196666529 ...

Av Linda Lindqvist - 9 februari 2015 07:17

Godmorgon! Myser med min sjukling framför barnkanalen. Igårkväll kräktes han två gånger & jag slet fram handsprit och såg framför mig hur Matthias också skulle bli sjuk och att vi skulle behöva skjuta på att Hugo skulle komma hem pga smittan. Men ...

Av Linda Lindqvist - 8 februari 2015 19:43


Sjukstuga. Hög feber & spyor. Låt mitt lilla gryn bli frisk! ...

Av Linda Lindqvist - 5 februari 2015 11:45

Hej & hå.   Här hemma har mamman i familjen åkt på årets första dängförkylning. Kroppen orkar ingenting & iprenen flödar. Känns dock bra att det har brytit ut ordentligt så man slipper gå och vara smårisig i flera veckor. Snart är jag på G igen! ...

Skapa flashcards