Direktlänk till inlägg 15 februari 2013

go'morgon fredag.

Av Linda Lindqvist - 15 februari 2013 08:03

Godmorgon.

 

Det börjar bli smått tröttsamt att Pontus vaknar så mycket om nätterna. Inatt var det ca en gång i halvtimmen och man blir verkligen helt knölig i både huvud och kropp dagen efter. Och folk gnäller på bakfylla.. pfft!

 

Idag är det iallafall fredag och man slipper väckarklockan på några dagar. I eftermiddag ska vi åka in till Gävle för att välja ut några bilder från fotograferingen på Pontus som vi gjorde förra veckan. Ska bli spännande att se och förmodligen svårt att välja. Fina lilla trollunge! Imorgon så ska Hugo följa med en kompis m. familj till badhuset på dagen. Sedan finns inga större planer resten av helgen. Skönt att slippa "måsten" och ta dagarna som dom kommer istället.

 

Hugo är i skolan och Pontus vaknade precis. Dags för lite morgonbestyr bestående av kaffe, frukost och fix! Ska nog försöka städa lite idag också.. iallafall dammsuga och torka golv.

 

Solningen börjar ge resultat sakta men säkert. Nästa solning blir nog på söndag!

  

 

Vi hörs!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Lindqvist - 13 februari 2015 12:13

Jag har flyttat min blogg. Kika in på mitt nya place! :) www.nouw.se/lindapernilla ...

Av Linda Lindqvist - 12 februari 2015 20:35

Kommer inom kort flytta bloggen! Mer info kommer ^^ 1196666529 ...

Av Linda Lindqvist - 9 februari 2015 07:17

Godmorgon! Myser med min sjukling framför barnkanalen. Igårkväll kräktes han två gånger & jag slet fram handsprit och såg framför mig hur Matthias också skulle bli sjuk och att vi skulle behöva skjuta på att Hugo skulle komma hem pga smittan. Men ...

Av Linda Lindqvist - 8 februari 2015 19:43


Sjukstuga. Hög feber & spyor. Låt mitt lilla gryn bli frisk! ...

Av Linda Lindqvist - 5 februari 2015 11:45

Hej & hå.   Här hemma har mamman i familjen åkt på årets första dängförkylning. Kroppen orkar ingenting & iprenen flödar. Känns dock bra att det har brytit ut ordentligt så man slipper gå och vara smårisig i flera veckor. Snart är jag på G igen! ...

Ovido - Quiz & Flashcards