Direktlänk till inlägg 3 december 2012

ny vecka

Av Linda Lindqvist - 3 december 2012 09:08

Godmorgon!

 

Så har ännu en vecka gått. En ny månad har kommit och vintervädret med den. Rätt mysigt ändå, när man är inomhus. Ute är det kallt & jävligt.


I lördags trotsade jag & Angelica snöstormen och tog oss in till valbo för att strosa. Hon handlade lite prylar till sin nya lägenhet och jag lite smått & gott. Kvällen spenderades med att stryka gardiner & prata skit här hemma, lite varma mackor och tv innan det blev kväller och jag kröp ner tillsammans med lilleman för att sova & hon for hem.


Igår, första advent, gjorde vi inte alls mycket. Städade lite & bara myste runt inne.


Idag kommer äntligen Hugo hem igen efter en vecka hos sin pappa. Vad vi ska roa oss med i veckan vet jag inte. Skola gäller för honom, och så har han sina aktiviteter (scouterna & fotbollsträning) tisdag och torsdag. Men till helgen har vi något roligt att se fram emot iallafall! Igår bokade vi en kryssning, så på fredag far lilla familjen iväg på öppet hav & blir borta till söndag. Ringde till Hugo igårkväll och berättade att resan var bokad & han blev så glad.

"TVÅ nätter på en båt! Och jag som aldrig har åkt båt förut! KUUUUUUL!!!!!!!!" ;)


Idag blir det iallafall lite pepparkaksbak också. Känns som att man får tvinga sig till att tycka om julen litegrann med sånt. Den här julen blir lite annorlunda än tidigare. Vi har alltid "flängt och farit" på julafton, men nu är vi en egen liten familj som ska skapa våra egna traditioner och då känns det som att det blir bättre att vara hemma i jul.

Dagen före så kommer "min sida" hit på julfika och julklappsbyten & på julafton kommer svärmor och svågern hit och firar. Hugo kommer dock av avvika några timmar på julafton för att äta & kika på kalle hemma hos min mormor där alla andra från min sida kommer att vara. Sedan fortsätter vi med en mysig kväll när han kommer tillbaka. Förhoppningsvis kommer pappa hit på kvällen också :)


Jag är ingen julmänniska. Gillar inte stressen inför något som varar en dag. Det kan vara mysigt i sig, att pyssla och dona inför, men jag gillar det ändå inte på något vis. Får se det som en "helt vanlig dag" med mys med våra nära! :)


Pontus växer så det knakar. Han är nu över tre månader gammal. På onsdag är det exakt ett år sedan som det var plus på stickan & vi fick reda på att det låg en liten krabat i min mage. Skum känsla. Nu är han ju här! För ett år sedan gick vi och väntade på att tiden skulle gå fortare så vi fick göra ett test. Minns hur jag gick in till Matthias som låg i sängen med huvudvärk & sa "jag är med barn!!!". Vinglande fram till honom i det mörka rummet & visade honom testet där det tydligt stod "Gravid". Tårarna rann på oss båda & vi var så lyckliga! Och nu är vi ännu lyckligare när vi har våran lilla skatt hos oss :) Jag har verkligen världens finaste ungar!


I eftermiddag kommer pappa ner med en åkpåse som jag kan ha i vagnen. Samma åkpåse som både jag, lillasyster, mina kusiner & Hugo har haft på vintern. En äkta norsk ull-påse som är så varm & go. Den behövs nu när det är över 20 minusgrader utomhus. Den varmare overallen ska också plockas fram idag! För i eftermiddag ska vi ut & promenera.


Nä, vad massa svammel det blev!

Nu ska jag göra mig iordning för dagen & stoppa i mig lite frukost, sedan invänta att klockan blir efter 13 så jag får kramas med min äldsta unge! <3 :)



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Lindqvist - 13 februari 2015 12:13

Jag har flyttat min blogg. Kika in på mitt nya place! :) www.nouw.se/lindapernilla ...

Av Linda Lindqvist - 12 februari 2015 20:35

Kommer inom kort flytta bloggen! Mer info kommer ^^ 1196666529 ...

Av Linda Lindqvist - 9 februari 2015 07:17

Godmorgon! Myser med min sjukling framför barnkanalen. Igårkväll kräktes han två gånger & jag slet fram handsprit och såg framför mig hur Matthias också skulle bli sjuk och att vi skulle behöva skjuta på att Hugo skulle komma hem pga smittan. Men ...

Av Linda Lindqvist - 8 februari 2015 19:43


Sjukstuga. Hög feber & spyor. Låt mitt lilla gryn bli frisk! ...

Av Linda Lindqvist - 5 februari 2015 11:45

Hej & hå.   Här hemma har mamman i familjen åkt på årets första dängförkylning. Kroppen orkar ingenting & iprenen flödar. Känns dock bra att det har brytit ut ordentligt så man slipper gå och vara smårisig i flera veckor. Snart är jag på G igen! ...

Ovido - Quiz & Flashcards