Direktlänk till inlägg 17 oktober 2012

morgonkaffe

Av Linda Lindqvist - 17 oktober 2012 07:19

Godmorgon!

 

Det är rätt mysigt ändå att vara vaken tidigt på morgonen när det fortfarande är mörkt ute. Tända smålamporna och dricka morgonkaffe i lugnet. Det finns en charm med hösten ändå, trots att jag känner mig nedstämd och lederna känns som ostkrokar vissa dagar så är det rätt OK.

 

Inatt har Pontus sovit kanon, och sover fortfarande. Haha, känns som att det enda bloggen handlar om just nu är hans sov vanor. Men är man hemma och är föräldraledig så är väl inte vardagen full av action precis! Allting kretsar omkring hur Pontus äter, sover och skiter inprincip - men det är ju min vardag just nu :)

Känner mig iallafall utvilad vilket är riktigt skönt! Dom säger att man bara får ett "snällt" barn och att det andra blir crazy med kolik, sömnlösa nätter och krångel. Vet faktiskt inte om jag kan hålla med.

 

Igårkväll fick jag inte titta på hollywood fruarna - fotbollen tog över tv:n ;) Men det gör ingenting, jag hade sett avsnittet på viaplay innan. Satt iallafall på facebook och diskuterade avsnittet med meekatt och dom andra brudarna! ;)

 

Fick en lapp förra veckan om att dom ska komma och kolla vattenkranar och skit i området. Hur orkar man skriva "Vi kommer någon gång mellan den 17:e och 18:e mellan klockan 08.00 - 17.00". SUCK! Vore ju roligt att veta lite mer exakt. Med min tur så kommer dom väl när jag står i duschen, och då är det ju bara att hoppa ur när dom ska greja. Eller när man sitter på dass! Jag hatar när dom ska göra så. Men men, får hoppas dom kommer idag i skaplig tid.

 

Idag släpps premiärbiljetterna för Paranormal Activity 4 - WÖHÖW! Gissa vem som ska boka biljetter!? På fredag gasar nämnligen jag och Angelica in till Gävle och bänkar oss i biosalongen med popcorn och godis i högsta hugg! Nu har vi väntat på det här sedan vi var och såg 3an. Ska bli gött att få lämna hemmet lite och gå på det traditionella biobesöket med Angelica - som förr i ti'n ;) Då rännde vi på bio ofta!

 

Veckorna går fort. Idag blir Pontus 7 veckor. Vi var på bvc igår och han väger nu nästan exakt 5 kilo! Och har vuxit 6,5 centimeter sedan han föddes. Mammas lilleman blir stor så fort! Nästa år vid den här tiden så kubbar han väl omkring och river i allt ;) Han är så go. Ler med hela ansiktet när man pratar med honom, jollrar och "pratar" massor och blir bara duktigare och duktigare på att hålla upp nacken. Våran solstråle!!

 

Nu ska jag dricka upp kaffet, byta en mindre trevlig blöja och sedan kan dagen starta!

Ha d bra, vi hörs!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Lindqvist - 13 februari 2015 12:13

Jag har flyttat min blogg. Kika in på mitt nya place! :) www.nouw.se/lindapernilla ...

Av Linda Lindqvist - 12 februari 2015 20:35

Kommer inom kort flytta bloggen! Mer info kommer ^^ 1196666529 ...

Av Linda Lindqvist - 9 februari 2015 07:17

Godmorgon! Myser med min sjukling framför barnkanalen. Igårkväll kräktes han två gånger & jag slet fram handsprit och såg framför mig hur Matthias också skulle bli sjuk och att vi skulle behöva skjuta på att Hugo skulle komma hem pga smittan. Men ...

Av Linda Lindqvist - 8 februari 2015 19:43


Sjukstuga. Hög feber & spyor. Låt mitt lilla gryn bli frisk! ...

Av Linda Lindqvist - 5 februari 2015 11:45

Hej & hå.   Här hemma har mamman i familjen åkt på årets första dängförkylning. Kroppen orkar ingenting & iprenen flödar. Känns dock bra att det har brytit ut ordentligt så man slipper gå och vara smårisig i flera veckor. Snart är jag på G igen! ...

Ovido - Quiz & Flashcards