Direktlänk till inlägg 11 oktober 2012

efterkontroll

Av Linda Lindqvist - 11 oktober 2012 07:48

Godmorgon!

 

Har fått sova skapligt inatt iallafall. Pontus vaknade vid 01 för mat och var vaken en timme, somnade sedan om och vaknade 04 för mat och blöjbyte igen, och sedan dess har jag varit vaken. Eller ja, jag somnade 25 minuter vid 6-tiden. Svårt för lilltroll när han är täppt i näsan & näsdropparna är odugliga. Han har varit täppt i fyra veckor nu!

 

Jag har precis skickat iväg Hugo till skolan. Han var måttligt road att ge sig iväg och tyckte att det var dags för ledighet. Imorgon är det äntligen fredag och vi gör helg! Ser fram emot att få spendera tid med Hugo. I måndags och igår följde han med en kompis hem och då ser vi knappt varandra. Han skulle följa med henne hem imorgon också lät det som, men då har man iallafall mer tid på kvällarna! Huvudsaken han har roligt :)

 

Så.. Pontus ligger på soffan och snarkar som tusan och jag ska slå igång lite kaffe och avnjuta en kopp eller två innan jag ska göra mig iordning för dagen. Klockan 10.30 ska vi befinna oss hos barnmorskan för efterkontroll efter förlossningen. Förhoppningsvis slipper jag gynundersökningen. Det är djävulens påhitt!

För några år sedan, efter en abort -08, så fick jag en inflammation i livmodern och har därefter gjort många såna undersökningar. Det är tio gånger värre än ett tandläkarbesök! Fan vad man känner sig utlämnad.

Så, hoppas jag slipper. Och så ska det fixas preventivmedel, för nu blir det minsann inga fler kids på några år! ;) Nu behöver man ju kanske inte ha ett lika långt mellanrum mellan barnen som jag har - nästan åtta år - men 3-5 år mellan barnen är OK. Det är 2 år mellan Matthias och Sebastian, och 5 år mellan mig och syrran. Så något däremellan kanske. Men det visar sig, kanske inte blir nå fler alls heller :P Vi får la se.

 

Nu har jag lite roligheter framför mig att se fram emot! Om ca en månad så ska jag på bröllop. Min fina vän Emma ska gifta sig och det ska verkligen bli jätteroligt att gå på bröllop! Har varit med på två såna tillställningar förut, när min moster gifte sig och när min faster gifte sig. Båda gångerna har jag varit brudnäbb och det har varit jätteroligt, men det ska bli skoj att få "titta på" och inte medverka den här gången ;) Det är ju sååå fint!!


Och så har vi Pontus dop framför oss. Dock inte förän i januari, så det är ett tag kvar. Men det ska också bli roligt. Inbjudningskorten är skickade och nu återstår allt "fix" som ska göras längre fram. Vill få det till en kanonfin dag!

 

Och så fyller Hugo år nästa vecka! Åtta hela jävla år. Fattar liksom inte vart tiden tog vägen här!?

Dock är han hos sin pappa på sin födelsedag, så vi firar honom helgen efter (27:e/28:e). Ska ge oss in till köpis nästa vecka för att köpa födelsedagspresenter. Tur att allt är bestämt så man slipper leta runt!

 

 

 

Nu ska jag sätta igång! Helst av allt så vill jag bara krypa ner bredvid Pontus och sooooova ett par timmar, men det hinner jag inte!

 

Oh, visstja. I eftermiddag ska vi knalla hem till Angelica och kidsen på besök. Har inte varit där sedan jag var gravid - hon har alltid kommit hit. Så det ska bli najs att komma iväg dit en sväng idag! :)

 

Vi hörs!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Lindqvist - 13 februari 2015 12:13

Jag har flyttat min blogg. Kika in på mitt nya place! :) www.nouw.se/lindapernilla ...

Av Linda Lindqvist - 12 februari 2015 20:35

Kommer inom kort flytta bloggen! Mer info kommer ^^ 1196666529 ...

Av Linda Lindqvist - 9 februari 2015 07:17

Godmorgon! Myser med min sjukling framför barnkanalen. Igårkväll kräktes han två gånger & jag slet fram handsprit och såg framför mig hur Matthias också skulle bli sjuk och att vi skulle behöva skjuta på att Hugo skulle komma hem pga smittan. Men ...

Av Linda Lindqvist - 8 februari 2015 19:43


Sjukstuga. Hög feber & spyor. Låt mitt lilla gryn bli frisk! ...

Av Linda Lindqvist - 5 februari 2015 11:45

Hej & hå.   Här hemma har mamman i familjen åkt på årets första dängförkylning. Kroppen orkar ingenting & iprenen flödar. Känns dock bra att det har brytit ut ordentligt så man slipper gå och vara smårisig i flera veckor. Snart är jag på G igen! ...

Ovido - Quiz & Flashcards