Alla inlägg under maj 2012

Av Linda Lindqvist - 13 maj 2012 16:35

Sööööndag!


En solig och fin söndag! Härligt.


Igår eftermiddag åkte Hugo iväg till sin morfar för att spendera natten där. Som vanligt så sken han som en sol när han åkte iväg till sin "bästis" :) Jag och Matthias knölade in oss i bilen mot kvällningen för att först ta oss en snabbvisit till Gävle, och sedan åka någonstans som Matthias inte ville tala om. Efter att ha suttit i bilen ett tag så visade det sig att vi skulle till Norrfly, till det gamla mentalsjukhuset där. Och jag kan säga att det såg riktigt kusligt ut! Efter att ha haft maraton med SAW och Wrong Turn filmerna så var jag nära att skita på mig! Konstiga ljud och rörelser där inifrån. Näe, uscha! Men det var riktigt häftigt att se - jag fegade ju ur när vi skulle gå in :P

Har nog aldrig sprungit så fort som när det började smälla där inne till bilen.


Hugo kom hem idag vid 14.30 tiden. Innan dess drog jag och Matthias iväg för att inhandla lite grejer till våran balkong för att få det lite fint där! Balkongen är ju fin pga att det är inglasat, men utan fix så ser det så tråkigt ut.

Så nu har vi fixat så det är "konstgräs" över hela golvet, jag har fixat dynor till möblerna och Matthias fixade jätte fina ljuslyktor.. och så köpte jag jord och blommor så jag kunde plantera i mina fina krukor som jag haft stått så länge. Så nu är det verkligen superfint där ute och jag är så nöjd! Bilder läggs ut inom kort! :)


Sedan har vi inte gjort så mycket. Bytt lite på sängen och kastat igång tvättmaskinen. Hugo cyklade iväg till pappa sin en sväng för att titta hur han byggt och donat på deras altan, men han kom nyss hem. Ska väl ordna med maten snart innan det är duschdags för lilleman & sedan drar väl klockan iväg och det är dags att förbereda inför kvällen. Läxa ska läsas och väskan till morgondagen ska packas då han åker hem till pappa sin efter skolan imorgon.


Veckan som kommer är lite smått planerad!

Imorgon så ska jag iväg och träffa Anna för första gången på ungefär ett år! :) Det ska bli trevligt att träffas och prata över lite kaffe! Sedan ska naturligtvis jag och Angelica klämma in dejter. Utöver det så blir det plugg! Och det blir det även ikväll, då en uppgift ska vara inlämnad idag! Suuuuuck.


Näe, mycket svammel. Dags att börja förbereda käk!

Av Linda Lindqvist - 11 maj 2012 12:48

Snart så är jag äntligen färdig med skolan! Kan knappt förstå det själv. Nu har jag studerat inpripcip hela tiden sedan jag började första klass som 7-åring, med en paus när jag var mammaledig och när Hugo hade sin muskelsjukdom.


Det är bara nästa vecka kvar att plugga! Två uppgifter till ska in (skickat in en med deadline idag), och så har jag slutprov i en distanskurs jag läser som ska göras om 14 dagar. Veckan efter nästa vecka så är det bara kursavslut med betygsprat i två kurser - sedan är jag färdig!!! Det känns så otroligt skönt.


Jag kommer eventuellt läsa några kurser efter mammaledigheten för att få behörighet till högskola sen, men jag ska även försöka jobba så mycket som jag bara kan efter ledigheten.

- - -


Om en timme ska jag vandra iväg och hämta Hugo. På hemvägen går vi förbi ICA för att köpa fredagsmys-gotta! :)

Av Linda Lindqvist - 11 maj 2012 07:51

Godmorgon!


Så var fredagen här igen. Veckorna bara rusar iväg! Tycker att det ständigt är måndag eller fredag, dagarna däremellan "försvinner" på något vis.


Igår träffade jag fina Angelica för en lunch nere på stan. Det blev värsta megapizzan på jensas! Efter att vi ätit så mötte jag upp lillasyster på stan. Vi trippade hemåt och inväntade Hugo & drog sedan iväg till Sleepy Dragon för att Ida skulle göra sin första tatuering! Den blev supersnygg & hon blev nöjd. Behöver jag ens säga att jag är sotis? ;) Men när graviditeten är över & det gått någon månad, då är det minsann min tur att sätta mig i stolen och gaddas igen!


Igårkväll reflekterade jag även över hur stor magen har blivit på så kort tid! För 14 dagar sedan så tyckte jag inte alls att den var såhär stor! Nu känns den mer "i vägen" för allt jag gör. Knyta skor, raka ben och plocka i/ur diskmaskinen är ganska bökigt! Lika så att försöka hitta en bekväm sovställning, det är också knöligt.

Vågen står snart på 60 ("normalvikt" 44-45 kg för mig). Så jag bär ju på några extrakilo om man säger så.

Känns mindre OK att jag snart är ikapp Matthias på vikten!!!!


Idag ska jag roa mig med att städa! Det behövs. Och så måste jag plugga. Har två uppgifter som ska vara inlämnade på söndag, så jag vet ju vad min helg kommer att bestå av! "/ Hugo åker iallafall iväg till pappa imorgon.. han har morfarlängtan! :) Så han spenderar natten hos honom, så ska jag varva en massa gos med Matthias och plugg!


Nä, dags att sätta igång om det ska bli någonting gjort!


 

Av Linda Lindqvist - 8 maj 2012 18:48

Godkväll!


Sitter i soffan och bara slappar med BB live på i bakgrunden och magen i vädret!


Hämtade Hugo från fritids vid 14.30 och då följde även en kompis till honom med hem, så dom lekte fram tills 16.30 ungefär. Sedan dess har vi bara slappat, ätit mat och så har junior duschat. Nu ligger han i sängen och spelar nintendo DS och kollar film, och det får han dona med en timme till innan det är läggdags för honom!


Det är såååå gött att ha honom hemma! Få pussa honom godnatt och höra honom tassa omkring här hemma. Höra hans roliga kommentarer som gör att man alltid får sig ett gott skratt! Han är underbar.


Imorgon går jag in i vecka 27 i graviditeten, och då ska jag försöka komma ihåg att be Matthias knäppa en bild på magen så jag kan lägga ut den här!


Nu ska jag kika vidare på BB!


Av Linda Lindqvist - 8 maj 2012 13:31

Älskade lilla du, du som bor i min mage.

Din mamma, pappa och storebror är så nyfikna på dig! Vi känner dig sparka och böka omkring inuti mig. Vi buffar på magen & får till svar en buff tillbaka.

Hur kommer du att se ut? Vem är du lik?


All denna nyfikenhet! Vi räknar ner nu, det är bara 13 veckor kvar tills du är beräknad att komma till oss. 13 veckor. Det är inte lång tid! Vi längtar efter dig, våran lilla skatt. Hur kan man älska någon så innerligt? Någon som man inte ens har träffat. Vi förbereder din ankomst, och vi gör allting med ett leénde på läpparna & en varm känsla i kroppen.


Snart får vi hålla dig i våran famn, se dig utvecklas och få ta del av dig. Våran skatt!

Du och din fina storebror är det finaste jag vet, trots att jag bara sett dig på en ultraljudsbild. Jag sätter er i första och största rummet i livet, och jag kommer alltid att hålla er i handen genom livet. Älskade barn!


Och Matthias, min älskade karl & blivande pappa till det lilla livet. Du är otrolig & jag älskar dig sanslöst mycket!

  

Av Linda Lindqvist - 8 maj 2012 12:45

Med rabattkoden 7dyWcLM15 så får man 20 % rabatt hos lekmer.se, så jag passade på att beställa detta (bilder lånade från hemsidan) :


till bebis :)

 


till Hugo, då ena axelremmen på hans nuvarande skolväska håller på att gå sönder :)

 

Av Linda Lindqvist - 7 maj 2012 10:19

Hej & hå!


Känns som att det är dags för ett blogginlägg igen.


Helgen har gått. En helg som bestått av mys.

I lördags gav sig Matthias och Marcus ut på puben. Jag och Maria (och deras lilla William) tog oss en myskväll här hemma med gotta, film och BB live som älskling fixade åt mig innan dom drog iväg :) En kanonkväll med andra ord!


Gårdagen bestod av att bara slappa runt. Tvätta lite, plocka lite, byta lite sängkläder och dona runt. Mot kvällningen stack jag iväg till Angelica för att fika litegrann och prata strunt då vi inte har träffats någonting alls i veckan! Skolan krockar och det blir lite glest mellan våra dejter nu för tiden "/ Men det blir ändring! Snart är skolan färdig för oss båda för den här terminen, och i sommar jobbar vi i samma hus så då träffas vi oftare! :)


Idag skiner solen! Och hela jag skiner med den. Det är måndag och det är ojämn vecka, vilket innebär att i eftermiddag så tassar jag ner till björksätraskolan för att hämta hem min andra halva. Igårkväll kände jag mig låg och nere pga min oerhörda saknad efter prinsen! Jag såg honom på ICA tillsammans med sin pappa och hans dam igår, men jag hann inte på dom. Då växte saknaden dubbelt så mycket! Älskade du.


 


Veckan som kommer består av plugg! Vissa lektioner är inställda så det blir hemmaplugg. Två större uppgifter ska in, så det ska pysslas med!


Nu ska jag dricka upp kaffet och göra mig iordning för dagen. Ska ta mig en vals med dammsugaren, vika lite tvätt och fixa lite. Måste även påminna mig själv om att jag ska posta ett brev idag! Viktigt viktigt.


Oh, visstja. På torsdag ska jag följa med lillasyster på en sak! Vet inte om jag får nämna vad det är utan hennes tillstånd. Men det ska bli spännande som tusan!!! :)

Av Linda Lindqvist - 4 maj 2012 10:47
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Skapa flashcards