Alla inlägg under april 2012

Av Linda Lindqvist - 16 april 2012 07:49

Godmorgon!


Måndagmorgon. Hugo har precis hojat iväg till skolan och jag känner hur jävla tomt det blev på en gång! Den här veckan har, som sagt, varit kanonmysig! Vi har fått så mycket tid tillsammans och det är jag glad över. Min fina skatt.


Nu sitter jag med kaffekoppen i högsta hugg och äter frukost. Tacksam över att jag har börjat kunna äta frukost på mornarna. Det har jag inte kunnat göra på mååånga år. Har varit tvungen att vänta 3-4 timmar, och då är det ju lunchdags. Det är sedan jag gått några veckor in i graviditeten som jag började få tillbaka matlusten på mornarna.


Idag vet jag inte vad som sker! Funderar på att ta en morgonpromenad om en stund, men vädret ser lite lurigt ut, på G att bli regn men osäkert liksom. Kanske ska sätta mig och plugga litegrann, men det känns inte lockande :P Vi får se.


Nu ska jag fylla på kaffekoppen och bädda rent i Hugos säng och dona..


Av Linda Lindqvist - 15 april 2012 14:29

Godmiddag!


Söndag igen! Vi har som vanligt en riktig slappsöndag.


I förmiddags gick jag över till Louise för att lämna ett par byxor och så blev jag bjussad på kaffe! :) Är som sagt jätteglad över att vi har träffats. Hon är en gó tjej och har en fruktansvärt gó son! Ingen tvekan om att hennes lilla Lucas och pyret i min mage kommer att bli polers sen ;-)


Annars har jag bara poat omkring i hemmet. Plockat och grejsat lite och har ingen större ork/lust till något annat. Hugo har okuperat min dator, Matthias ligger i sängen och glor film på sin dator och är lite sådär klen ;) och jag slog mig ner vid Hugos dator nu. Den här är så seeeeg säger han, men det kan jag då inte påstå!


Imorgon är det en trökmåndag. När Hugo cyklar iväg till skolan 7.40 så ser jag honom inte igen förän måndagen efter. Pappavecka! Men vi har haft en supermysig vecka tillsammans, lediga och har fått mycket tid att bara vara tillsammans. Lek med kompisar har det ju också blivit, men att kunna vara vaken lite längre på kvällarna och sova länge på mornarna och ha dagarna tillsammans har varit guldvärt!


I veckan har jag ingen skola heller. Bara distansplugg! Ska göra färdigt en uppgift som jag tänkte sätta mig med imorgon, sedan är allt klar för veckan. Skönt! Har inga planer för veckan heller förutom att jag tänkte promenera varje dag! Och kommer att få promenadsällskap vissa dagar av Louise & Lucas också, så det blir ju kanon :)

Ska även träffa Angelica och kaffa någon dag, och så ska jag dit på torsdag för att gratta hennes yngsta dotra som fyller år på onsdag. Lill-Linis! Var ju inte alls länge sedan hon låg i vagnen och var pytteliten! Tiden går..


Angelicas Evelina.

Mars -2011


Ikväll är det Big Brother också! Veckofinal, och det är Amandus och Joe som är nominerade.

Vet inte alls vem jag håller på faktiskt! Amandus är rätt tråkig och en riktigt kass förlorare. Kan jävlas med andra men tål inte alls när någon jävlas tillbaka. Joe är rolig på sitt sätt, men han kan ju dock inte ha alla hästar hemma :-P

Vi får la se vem som ryker! Tycker att dom kan ta in lite fler deltagare så det blir lite fart i huset igen.


Näe, nu ska jag försöka roa mig med någonting!


Av Linda Lindqvist - 14 april 2012 20:39

Godkväll!


Så var det helg igen. Jösses vad dagarna har gått fort! Påsklovet rann iväg i en sjujävla fart.


Igår packade Hugo väskan och drog iväg till morfar sin för att spendera natten där. Jag promenerade iväg till Angelica på eftermiddagen för lite kaffe och så fick jag med mig lite tröjor av henne som magen får plats att växa i :-) Det är inte mycket som passar nu, och ändå är det lite mer än 16 veckor kvar till BF! Så jag kommer att växa en hel del till.

Kvällen spenderades tillsammans med min stora älskling framför lite filmer med pizza och mys!

 


Hugo kom hem vid 18-tiden idag. Sedan dess har vi legat i soffan och glott på film och mölat godis. Nu har han dock krypit ner i sängen och slagit igång en film i sitt rum. Han är trött, lillhjärtat. Jag rensade lite i hans lådor med t-shirts idag och insåg att det mesta är urväxt! Byxor införskaffade jag för inte så länge sedan, men t-shirts behövs nu. Så det ska inhandlas i slutet av månaden. Mammas stora kille!


Matthias drog iväg till Wall för att glo på hockey och hinka vingeldricka tidigare, så får se när han dyker upp :)

Jag ska bänka röven i soffan och fortsätta stirra in i tv:n och hoppas att det finns något bra att se.


Nu är även datum till Mäkis begravning bestämt. Fyfan, det kommer att kännas riktigt tungt att ta farväl av honom på riktigt! "/ Fina du.


Av Linda Lindqvist - 11 april 2012 08:29

Godmorgon!


Vädret fortsätter att vara regnigt och ruskigt! Är mysigt att tassa omkring inomhus också, men blir bra långtråkigt i längden. Det ser dock ut att fortsätta vara ruggigt resten av veckan också.. men man kan alltid hoppas på lite sol :)


Igår förmiddag så var det bestämt att Hugo skulle hem till en kompis, så vid 10.30 gav vi oss iväg dit. Han skulle ringa när han ville komma hem och hörde inte av sig förän 18.30 så det blev många timmars lek! Så jag nattade en väldigt trött och nöjd liten pojke strax efter 21 igårkväll. Idag blir det ännu mera lek. Strax efter klockan 11 kommer kusin Benjamin hit! Det ser Hugo väldigt mycket fram emot då Benjamin är som en idol för honom ;-) Så det blir några timmars lek idag också.


Matthias är hemma och är sjuk idag. Stackars hjärtat. Förkyld så det heter duga & seg och klen. Vaknade tidigare imorse av jordens nys-attack bredvid mig i sängen. Och när han nyser så nyser han inte bara en gång :P Shit alltså!


Vad jag ska roa mig med är oklart! Lite plugg varvat med lite fix i hemmet, och så skulle jag vilja komma ut på en promenad också trots vädret. Men jag behöver röra på mig! Så det blir nog så också. Jag skulle vilja ha någon form av regnkläder också! Men allt inom klädväg är onödigt att inhandla nu när jag är så rund!


Idag går jag in i vecka 23 också! Shit, vad tiden går! 4 månader kvar ganska exakt, sedan är vårat lilla hjärta hos oss.

 


Näepp, nu ska jag dona lite!

Av Linda Lindqvist - 9 april 2012 19:53

Godkväll!


Efter lunch idag så knallade jag iväg till Hugos pappa för att hämta hem min lillprins!

När vi kom hem så begav vi oss ganska direkt ut. Jag promenerade och Hugo cyklade.. hittade en lekpark där vi stannade en liten stund och gav oss sedan vidare till ICA för att handla lite frukt. Lite sura miner efter att inte alltid få det man vill ha, men det är någonting som lillhjärtat måste lära sig - allt man pekar på kan man faktiskt inte få! Sedan så tycker jag att ICA kan kasta iväg leksakshyllan därifrån :P


Nu är det bättre iallafall. Hugo har duschat och jag har fixat fruktsallad som han önskade :)


Imorgon vid 10.30 ska jag lämna Hugo hos en klasskompis till honom så dom får leka. Bästisen! Själv vet jag inte vad jag ska hitta på. Kaffesällskap någon? :)

Och på onsdag så ska han leka med kusin Benjamin. Så han har att göra iallafall.


Nä, ska lägga ifrån mig datorn nu och kura ner mig i soffan med Hugo som precis slagit på filmen "Bortspolad".


Av Linda Lindqvist - 8 april 2012 10:04

Godmorgon!

Helgen som gått har varit helt OK trots att jag varit solo.


I fredagskväll kom Angelica över hit för att kika på lite skräckfilm med mig. Vi såg "The woman in black" som var riktigt seg till en början, men blev bättre emot slutet.. precis som alla filmer som görs nuförtiden! Sedan såg vi "Wrong turn 2". Vilken skitfilm! Efter lite messande med Matthias så såg vi inte trean eftersom den tydligen skulle vara skitdålig den också.

Så resten av kvällen satt vi och prata skit.

Hon åkte hem runt 1-tiden och jag var på tok för pigg för att sova efter en jävla massa colaintag, så jag la mig och tittade på ännu en film och la mig efter det.


Igår var jag hem till mormor för att äta påskmiddag & få påskägg. Tittade även i lite album och hittade massor av bilder sedan vi var små. Återigen konstaterade jag att lillasyster var/är den söta av oss :) Hon var så äckligt söt när hon var liten så man vet inte vart man ska ta vägen! Stooora fina ögon, ett leénde man smälter av och bara sådär skitsöt! Jag var mullig, korthårig och ful :P Så Hugos extrema söthet när han var mindre är en blandning av Rossa och Ida.. dock ser jag mer av min personlighet i Hugo.


Kvällen bestod av godismöl och så gav jag "Wrong turn 4" en chans. Den var faktiskt helt OK! Jag är inte så förtjust i "splatterfilmer", men den var bra. Gick och la mig i skaplig tid och läste, sedan somnade jag bums!


Idag/kväll kommer äntligen min stora älskling hem! Ska bli gött att kura ner mig tillsammans med honom ikväll efter två nätter utan honom. Det är ingen extrem längd att vara utan varandra, men ändå! Jag saknar honom jämt när han inte är hemma. Lika så mitt lilla hjärta.

 


Det är svårt att förstå att han faktiskt ska bli storebror! Min pojke som inte allt för länge sedan var så liten!

Han kommer att bli världens finaste storebror.


Nu ska jag göra mig iordning. Traska ut med soporna och ta en vända till ICA för att handla lite grejer som behövs.

Sedan ska det bytas på sängen, dammsugas och grejas lite.


//


 

Jag & bäbismagen igår!

Vecka 22 (21+4).

<3

Av Linda Lindqvist - 6 april 2012 13:08


     


..för att det bara ska vara så.

 

min fina familj!


Av Linda Lindqvist - 4 april 2012 11:26

Jag försöker formulera mina tankar till ord. Det är inte det lättaste.


Idag miste en fin människa livet. Ännu en fin människa. Några timmar har gått sedan jag fick veta, och jag har gått omkring och försökt att hitta ett mål i lägenheten. Vandrat runt, försökt förstå och bara tittat. Nu kom tårarna.

Fina Mäki.


Såna här händelser får mig att tänka på hur mycket man tar för givet. Man kan inte gå och tänka att något kan hända jämt, men man bör alltid ha det i bakhuvudet. Det är så lätt att vara elak, både i ord och handlingar. Det är så lätt att inte tänka, bara göra. Jag ser varje dag hur mycket hat det finns, hur mycket man inte tar vara på dom man håller av.



Jag vet, jag är helt övertygad om att man någongång, någonstans kommer att träffas igen.

Det vi gör här och nu - det är en skola inför något som kommer att komma sedan. Jag tror inte att det bara tar slut, jag tror.. jag vet.. att någonting väntar oss sedan. Där vi får vara tillsammans.


Titta till oss ibland, Marcus. Vaka över oss och lys som den starka stjärna du är på himlen.

Ovido - Quiz & Flashcards