Direktlänk till inlägg 25 april 2012

kväller

Av Linda Lindqvist - 25 april 2012 21:13

Godkväll.


Dagen idag har varit upp och ner. Guuud, vad man är i obalans med alla känslor och tankar som gravid! Ena sekunden så kan livet leka, allt känns kanonbra och man dansar på rosor. Andra sekunden kan det kännas som att världen rasar och jag vill bara köra ner huvudet i en kudde och gråta! Alla dessa hormoner och konstigheter som spökar i min kropp just nu är svåra att hantera ibland. Men jag tröstar mig med att det kommer att bli bättre och mer balanserat :)


Har iallafall varit i skolan idag. Haft en lektion i geriatrik. En bra lektion, faktiskt! Fick en stor uppgift som jag ska sätta igång med i helgen, och så hade vi handmassage. Superskönt! Masserade Matthias händer nu ikväll och det blev helt klart godkänt ;)


Imorgon står lite mer saker på schemat. Klockan 14.00 ska jag befinna mig på Hugos skola för utvecklingsamtal. Råder inga tvivel om att han är en duktig och fin kille! Förra gången, före jul, så var det mycket beröm och jag har tydligen en klok och jätte duktig liten pojke. Man blir stolt som mamma :) Så jag tror att det kommer att låta minst lika positivt den här gången.


När vi har samtalat färdigt så drar vi oss ner till stan för att sätta Hugo i stolen hos frisören! Det behövs. Hans hår är så tjockt och fullt av virvlar, och så vill han ha frisyr! Inte bara ta trimmern och raka det som vi brukar göra. Efter frisörbesöket så går vi till ett fik för att fika & ha mysigt! Vi behöver lite kvalitetstid tillsammans utanför hemmet :) Bara mamma och Hugo. Får se om vi strosar lite på stan sen också.


fredag hämtar Hugos pappa honom på fritids. Jag har HLR-utbildning på förmiddagen, och på eftermiddagen så ska jag och Matthias på Mäkis begravning! Jag känner mig inte ett dugg redo att ta farväl av honom. Inte ännu. Det kommer att kännas riktigt tufft att slå sig ned i kyrkan för att ta farväl av en sån fin människa som Mäki "/ Älskade du!!!


Fredagskvällen kommer bara att bestå av mys tillsammans med familjen. Rå om varandra efter en tuff dag och bara finnas till. Jag hämtar Hugo hos sin pappa efter begravningen.


Nu sover lillhjärtat. Storhjärtat kikar fotboll. klockan 22 ska vi se bigbrother och sedan blir det minsann sängen!

//

 
 
Ingen bild

Hampus

25 april 2012 21:31

HALA MADRID, 2 mål på 8 minuter, inte dålig han heller!! CR7!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Lindqvist - 13 februari 2015 12:13

Jag har flyttat min blogg. Kika in på mitt nya place! :) www.nouw.se/lindapernilla ...

Av Linda Lindqvist - 12 februari 2015 20:35

Kommer inom kort flytta bloggen! Mer info kommer ^^ 1196666529 ...

Av Linda Lindqvist - 9 februari 2015 07:17

Godmorgon! Myser med min sjukling framför barnkanalen. Igårkväll kräktes han två gånger & jag slet fram handsprit och såg framför mig hur Matthias också skulle bli sjuk och att vi skulle behöva skjuta på att Hugo skulle komma hem pga smittan. Men ...

Av Linda Lindqvist - 8 februari 2015 19:43


Sjukstuga. Hög feber & spyor. Låt mitt lilla gryn bli frisk! ...

Av Linda Lindqvist - 5 februari 2015 11:45

Hej & hå.   Här hemma har mamman i familjen åkt på årets första dängförkylning. Kroppen orkar ingenting & iprenen flödar. Känns dock bra att det har brytit ut ordentligt så man slipper gå och vara smårisig i flera veckor. Snart är jag på G igen! ...

Skapa flashcards