Direktlänk till inlägg 26 mars 2012

ny vecka

Av Linda Lindqvist - 26 mars 2012 08:14

Godmorgon.


Ny vecka. Igen. Vad tiden går! Det är vår och solen värmer lagom. Vinterkläderna har lagts undan och tunnare jackor, vårskor och kläder har plockats fram. Jag älskar att "städa bort vintern" och dra in ny luft i lungorna.


Idag börjar även en sån där bra vecka. En sån där måndag då jag får hämta hem min lilla prins efter skolan. Jag antar att han har mycket att berätta då han spenderat torsdag - söndag hos sin morfar. Min unge är en riktig morfarunge!! Så han är nog mer än nöjd med veckan som gått. Ett stockholmbesök har han hunnit med också, så det ska bli spännande att höra hur det har gått :) Det efterlängtade besöket på naturhistoriska museét!


Men innan jag ska hämta hem honom så har jag massor av plugg att göra! Saker jag lagt lite åt sidan ska göras färdigt idag. Nu är det bara två månader kvar i skolan, sedan tackar jag för mig!


Dags att sätta igång med plugget om jag ska hinna bli färdig idag!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Lindqvist - 13 februari 2015 12:13

Jag har flyttat min blogg. Kika in på mitt nya place! :) www.nouw.se/lindapernilla ...

Av Linda Lindqvist - 12 februari 2015 20:35

Kommer inom kort flytta bloggen! Mer info kommer ^^ 1196666529 ...

Av Linda Lindqvist - 9 februari 2015 07:17

Godmorgon! Myser med min sjukling framför barnkanalen. Igårkväll kräktes han två gånger & jag slet fram handsprit och såg framför mig hur Matthias också skulle bli sjuk och att vi skulle behöva skjuta på att Hugo skulle komma hem pga smittan. Men ...

Av Linda Lindqvist - 8 februari 2015 19:43


Sjukstuga. Hög feber & spyor. Låt mitt lilla gryn bli frisk! ...

Av Linda Lindqvist - 5 februari 2015 11:45

Hej & hå.   Här hemma har mamman i familjen åkt på årets första dängförkylning. Kroppen orkar ingenting & iprenen flödar. Känns dock bra att det har brytit ut ordentligt så man slipper gå och vara smårisig i flera veckor. Snart är jag på G igen! ...

Skapa flashcards