Direktlänk till inlägg 20 mars 2012

härligt!!!

Av Linda Lindqvist - 20 mars 2012 09:19

Godmorgon!


Igår var vi på ultraljud i Gävle, och allting såg bra ut! Det var underbart att se den lilla krabaten i magen som rörde sig som en galning. Det var lite svårt att få till bilder eftersom h*n härjade omkring så mycket, men tillslut så fick vi fina bilder.. blandannat på en jätte gäsp! Haha :) Lägger ut bilder lite senare!

Efteråt så åkte vi till barnenshus för att klämma och känna på barnvagnar.. och vi var faktiskt riktigt överens om var vi var ute efter! Vi hittade en som vi blev tokförälskade i! Men.. den var svindyr! Men man kan ju drömma ;)


Vi fick ett flyttat beräknad förlossningsdatum. Från 16/8 till 14/8, så det blev flyttat två dagar.

Vilket betyder att jag går in i vecka 20 imorgon! Halva tiden. Helt sjukt!


Jag vaknade 8.15 idag.. 8.20 ringer det på dörren. En hantverkare som skulle fixa vårat kylskåp! Så det var bara att öppna i min groteskt sexiga onepiece och håret på trekvart.. men men, stackars människan måste ha sett värre får jag hoppas! Slipper förhoppningsvis tidningsrubriker!

"Äldre man avliden i hjärtinfarkt pga att han sett björnes magasin IRL!"


Nu sitter man iallafall med morgonkaffet och ska snart göra mig färdig för att ge mig iväg till skolan en sväng!


Och, ja.. i början av december så färgade jag mitt hår sist. I slutet av januari var jag hos frissan för att klippa mig och diskuterade då hårfärgning. Jag vill verkligen bli av med mitt svarta hår & jag vill inte experimentera med det själv! Så, eftersom jag är gravid så vill hon inte lägga i blekning/avfärgning på mig rätt mot hårbotten.. så hon bad mig vänta och låta håret växa lite så det skulle bli en såndär rå-sexig utväxt! Nu har jag gjort det och utväxten ser förjävlig ut!! Jag skäms när jag behöver gå utanför dörren. Så jag har bokat en tid för färg och klipp på fredag. Äntligen!!!!!!

Ska bli skönt med fräscht hår, ny färg och klipp! Ska roa mig med att googla omkring på frisyrer så jag har några förslag tills jag ska dit.


Nä, dags att göra mig färdig!

I em åker vi upp till järbo för att gratta pappas sambo som fyller år idag.


//


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Lindqvist - 13 februari 2015 12:13

Jag har flyttat min blogg. Kika in på mitt nya place! :) www.nouw.se/lindapernilla ...

Av Linda Lindqvist - 12 februari 2015 20:35

Kommer inom kort flytta bloggen! Mer info kommer ^^ 1196666529 ...

Av Linda Lindqvist - 9 februari 2015 07:17

Godmorgon! Myser med min sjukling framför barnkanalen. Igårkväll kräktes han två gånger & jag slet fram handsprit och såg framför mig hur Matthias också skulle bli sjuk och att vi skulle behöva skjuta på att Hugo skulle komma hem pga smittan. Men ...

Av Linda Lindqvist - 8 februari 2015 19:43


Sjukstuga. Hög feber & spyor. Låt mitt lilla gryn bli frisk! ...

Av Linda Lindqvist - 5 februari 2015 11:45

Hej & hå.   Här hemma har mamman i familjen åkt på årets första dängförkylning. Kroppen orkar ingenting & iprenen flödar. Känns dock bra att det har brytit ut ordentligt så man slipper gå och vara smårisig i flera veckor. Snart är jag på G igen! ...

Ovido - Quiz & Flashcards