Direktlänk till inlägg 18 februari 2012

kväller .

Av Linda Lindqvist - 18 februari 2012 20:29

Gokväll.


Idag kom lillasyster hit på en visit. Mysmysmys! Känner mig dock så tråkig eftersom att jag är så seg och trött jämt. Tacka gudarna för att det inte är lika jävligt som dom första veckorna.. då var jag verkligen sovtrött konstant! Nu är jag istället känslig, gråtfärdig allt för ofta och tänker väldigt mycket onödigt. Jag beundrar Matthias, det gör jag verkligen! Att han orkar mina svängningar mellan skratt och gråt och att han förstår mig. Han är en bra stöttning till en gravid kvinna, det är ett som är säkert. Trots att jag inte är världsmästare på att visa det för honom, så är det verkligen så. Och jag är tacksam över att han står vid min sida, håller om mig när jag gråter och när jag behöver trygghet och hjälper mig i alla lägen!


"Troubled times make it hard to stay
So many lovers take the easy way
But don't go crazy and jump ship too soon
Everday can't be a honeymoon."




Jag och Hugo har haft myskväll. Ätit gotta, skrattat som fan åt allt tok och kikat på film. Han sitter i soffan & jag tog ett break från barnfilm för en stund.. haha! Blir ju dummare i huvudet än vad jag redan är när jag glor på sån't!


Imorgon ska vi roa oss med att packa ihop Hugos rum! Det är sista dagen han är i den här lägenheten imorgon. På måndag åker han hem till pappa sin, och när han kommer tillbaka till mig så bor vi på Sätralinjen! Jag tror att han tycker att det ska bli spännande. Känns också skönt att han fick vara med och titta på lägenheten innan och att han kände att "här vill jag bo" innan vi bara flyttar iväg till ett nytt ställe.


Nu ska jag fortsätta glo film med junior.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Lindqvist - 13 februari 2015 12:13

Jag har flyttat min blogg. Kika in på mitt nya place! :) www.nouw.se/lindapernilla ...

Av Linda Lindqvist - 12 februari 2015 20:35

Kommer inom kort flytta bloggen! Mer info kommer ^^ 1196666529 ...

Av Linda Lindqvist - 9 februari 2015 07:17

Godmorgon! Myser med min sjukling framför barnkanalen. Igårkväll kräktes han två gånger & jag slet fram handsprit och såg framför mig hur Matthias också skulle bli sjuk och att vi skulle behöva skjuta på att Hugo skulle komma hem pga smittan. Men ...

Av Linda Lindqvist - 8 februari 2015 19:43


Sjukstuga. Hög feber & spyor. Låt mitt lilla gryn bli frisk! ...

Av Linda Lindqvist - 5 februari 2015 11:45

Hej & hå.   Här hemma har mamman i familjen åkt på årets första dängförkylning. Kroppen orkar ingenting & iprenen flödar. Känns dock bra att det har brytit ut ordentligt så man slipper gå och vara smårisig i flera veckor. Snart är jag på G igen! ...

Ovido - Quiz & Flashcards