Alla inlägg under december 2011

Av Linda Lindqvist - 8 december 2011 08:01

Morr'n!

Torsdag. Redan fredag imorgon? Vart tog den här veckan vägen, då?


Så.. Hugo är i skolan. Jag sitter med kaffekoppen i högsta hugg och har precis läst lite bloggar på bloglovin'. Vad smidigt det är, alltså! Slippa sitta och klicka sig igenom bloggarna jag följer för att titta om någon uppdaterat. Där kommer allt upp dirr! Jag följer 18 bloggar, så det är drygt att klicka omkring!


Idag är jag ledig, men måste läsa in mig och förbereda mig för redovisningen imorgon! Känns som att det kommer att gå bra. Ska även sätta mig och skriva reflektion om arbetet idag, så det blir färdigt.

Ikväll kommer Angelica och hämtar upp mig, så ska vi ta oss en tur in till köpis. Panduro öppnar där idag, så vi ska in och handla pyssel & doningar tills på söndag då vi ska ha pyssel/bak/mysdag!


Har införskaffat mig en onepiece nu också! Det är så grymt fult, men nu kan jag inte leva utan den! Så mysigt att lalla omkring i hemma  


 

Av Linda Lindqvist - 6 december 2011 07:52

Morr'n!


Tisdagmorgon. Dagarna blir helt konstiga när Hugo kommit hem en dag tidigare + varit hemma en dag från skolan. Jag har måndag idag.. eller onsdag? Eller något. Inte fan har jag tisdag iallafall.


Igår åkte vi upp till mamma efter att Matthias slutat jobbet. Hugo fick leka med kusin Benjamin en stund & lycklig var han för det ^^. Trollungar! Fikade lite, pratade strunt & hade mysigt.. tills jag började känna mig klen som tusan & vi åkte hemåt. Suck! Men idag känns det bättre.


Hugo är i skolan idag. Själv ska jag plugga inför ett prov jag har imorgon. Och så ska jag ner på stan & fixa dom sista få julklapparna. Två små klappar kvar & jag vet redan vad som ska handlas, så det går fort & sedan är allt färdig. Så skönt! Nu väntar jag bara på en klapp som jag har beställt, sen är det bara att invänta julen!


I helgen ska det bakas, pysslas & drickas glögg/julmust tillsammans med Angelica & barnen! Ska bli så mysigt. Alla ungar och vuxna samlade!


Näe, dags att greja.

Av Linda Lindqvist - 5 december 2011 11:33

Hallådär!


Var ett tag sedan det blev något klottrat här igen nu!

Ska försöka sammanfatta dagarna lite kort.


I fredags var jag först i skolan för att plugga lite med två tjejer jag gör grupparbete ihop med. Därefter gick jag hem, donade ett tag och gjorde mig iordning för att trippa hem till David på fest. Var dock bara med en liten stund, drack en grogg och gick sedan hem för att slänga mig i sängen tidigt.


I lördags kom mamma och syster och hämtade mig klockan 9.00 för att åka till borlänge och handla julklappar. Så nu är alla julklappar färdiga, inprincip. Väntar på en julklapp som jag har beställt, och en ska jag fixa nere på stan i veckan. Sedan är allt färdigt! Guuud, så skönt! Näst på listan står en födelsedagspresent till pappa som fyller den 16:e.

På lördagskvällen gick jag hem till David på fest, igen. Kvällen blev jättelyckad med roligt folk & kvällen avslutades med utgång! Superskoj!


Igår mådde jag bättre än jag förväntat mig! Tassade omkring i morgonrock halva dagen, och på kvällen kom Hugo hem! När han skulle lägga sig så var han hängig, hostig och klen. Så idag är han hemma från skolan så att han får kurera sig & ta det lugnt. Han är lite hostig och snorig, men ingen feber och han är pigg. Trollunge!


När Matthias har slutat idag så ska vi åka upp till mamma och fika. Hon fyller år idag!


Så.. här är lite bilder från lördagen, det får avsluta inlägget :)


Jag & min andra halva <3

 


Lillis.

 


Danne.

 


Matthias, Flander, David & Lillis.

 


David.

 


Jag & Flander!

 


Matthias, David och jag på krogen.

 


Jag & David.

Helan och halvan ;-)

 

Av Linda Lindqvist - 1 december 2011 11:07

 

Vi går här nere, här på jorden & håller varandra i handen.

Vi går tillsammans på en sandstrand genom livet, dina fotsteg tätt intill mina. Jag viskar till dig :

"Jag kommer alltid att vandra bredvid dig, min allra käraste syster. Alltid!"


När vi sedan lämnat jorden, kommit upp till himlen och satt oss på ett moln för att se ner på det som en gång varit så ser du ner på sandstranden vi en gång vandrade på. En stund i livet som vi levde så ser du bara ett par fotspår på stranden.

Du ser på mig och säger :

"Syster, när vi vandrade där nere så lovade du mig att alltid gå vid sidan av mig. När jag nu tittar ner så ser jag bara ett par fotspår under perioden då mitt liv var som allra svårast. Varför?"

Jag ser på dig och säger : "Jo.. det var då jag bar dig på mina axlar".

Ovido - Quiz & Flashcards