Alla inlägg under oktober 2011

Av Linda Lindqvist - 19 oktober 2011 08:23

Godmorgon!


Redan onsdag. Dagarna går fort. Känns både bra & dåligt.

Såg reklam för julbord på tv:n nyss. Fan. Snart börjar hysterin inför det där. Tänker inte stressa en minut iår. Den här månaden tänker jag börja handla en del julklappar, för att få det överstökat och för att slippa ge mig ut i affärer två dagar innan jul.


Ska börja göra mig färdig nu, sedan trippa iväg till skolan på en lektion mellan 9.30 - 11.00

Av Linda Lindqvist - 17 oktober 2011 10:59

Var inte alls lika aktiv med kameran igår som i lördags!

Men några få bilder från morgonen + när han blåste ljuset på tårtan fick jag med!

(måste även säga att Matthias är grymt attraktiv i min morgonrock! Hähä!)

         

Av Linda Lindqvist - 17 oktober 2011 07:36

Jag vill börja med att tacka alla som varit med och gjort Hugos födelsedag till en superdag! Han är jättenöjd.

 


Så.. måndag idag.

Idag efter skolan så åker Hugo hem till sin pappa. Själv ska jag planera veckan (vad gjorde man utan sin almanacka!?), städa och tvätta undan lite här hemma & packa lite då jag spenderar veckan hemma hos Matthias.


Bloggar mera sedan!

Av Linda Lindqvist - 16 oktober 2011 09:05

Grattis på 7-årsdagen, min älskade Hugo!

 


     

   


Jag älskar dig!

För 7 år sedan låg jag inne på förlossningen vid den här tiden.

Ont som tusan, men med vetenskapen om att jag snart skulle ha en nyfödd liten prins i min famn. Det känns som igår, men ändå som så länge sedan.


Känslan jag hade för 7 år sedan, klockan 13.19 idag, är en känsla jag aldrig kommer att glömma. Jag blev mamma. Jag hade ett liv i min famn som skulle förgylla mina dagar i all framtid.


Hugo Kristian Rosén.

Min största skatt här på jorden.

Av Linda Lindqvist - 15 oktober 2011 18:22

Har haft en supermysig dag! Det blev firande av Hugo i förskott idag. Imorgon fortsätter kalasandet med släkten. Kommer rulla fram efter detta ;-)

Orkar inte skriva så mycket - ska ta med mig min fina unge & kura ner oss i soffan framför en film med lite popcorn. Matthias är hos Wall & glor fotboll.


Bilderna får tala för sig! :)


                               

Av Linda Lindqvist - 14 oktober 2011 07:14

Godmorgon!


Ja, det är äntligen fredag iallafall! Tack & lov, jag behöver helg! Dock blir det fullrulle hela helgen. Födelsedagsfirande för Hugo både imorgon och på söndag, men det ska bara bli roligt! Så, idag ska det städas och bakas lite!


Annars så snurrar tankarna och funderingarna. Natten har inte varit OK. Igår skrev jag att mardrömmarna lagt ner - det skulle jag aldrig ha skrivit! Inatt var det lika jävligt inatt. Snart lägger jag av med att sova!


Hugo sitter och lirar tv-spel samtidigt som han klär på sig. Nyss käkat frukost & ska skickas iväg till skolan om en halvtimme. Själv har jag en tid på hälsocentralen klockan 10.00, och därefter ska jag knata hem till Angelica på kaffe och skitprat. Har inte träffat Emilia & Evelina på eeevigheter! Go-trollen. Dom kommer även imorgon så det blir kanon! :-)


Det händer grejer omkring här. En stor förändring kommer att ske väldigt snart. Något ovant, men något som kommer att bli fantastiskt härligt!

Vad det är, det går jag in på när det är spikat & klart.


Igår satt jag och planerade, spekulerade och la upp hur jag vill att min framtid ska se ut. Inte riktigt "när", eftersom jag inte är ensam i mina beslut. Men när jag vill och hur jag vill satt jag och funderade omkring. Vilja kan man alltid! :)


Jag känner bara hur rätt allting känns när jag planerar och har mig!

Glad över att ha en så härlig son, så full av liv, så vacker, smart och underbar.

Glad över att ha en pojkvän som.. ja, jag vet inte hur jag ska formulera mig! Men.. ja, som är den absolut bästa! Den bästa man kan tänka sig´! [v]

Glad över att ha familj och vänner som alltid finns där, som är bäst på att få mig att må bra & som är dom mest fantastiska!


Jag har också kommit fram till att jag vill lägga till en gudförälder till Hugo. Jag har en gudmor & gudfar, min syster likaså. Hugo har en gudfar, Niclas, som är fantastiskt bra och som alltid har funnits för oss sedan Hugo låg i min mage.

Men jag vill ha en gudmor också, för att det är viktigt för mig. Så på måndag ska jag ringa kyrkan & få det fixat. Gudmor till min älskade unge blir Angelica. För att hon alltid finns där, för att hon och jag har ett band som aldrig kommer att kunna gå isär. För att hon.. helt enkelt är bäst i världen!

  

Av Linda Lindqvist - 13 oktober 2011 07:15

Godmorgon!


Det verkar som att mardrömmarna har lagt av & jag kan äntligen sova som folk igen! Skönt att känna sig utvilad när jag vaknar på morgonen.


Så, torsdag idag. Skoldags för både mig & Hugo. Dock är det knöliga skoltider!

Hugo börjar klockan 8.00 och slutar klockan 13.00, och min lektion börjar klockan 13.00 och slutar 16.00 Så Hugo får gå på fritids fram tills 16.30 Suck, det känns så länge! Men en gång var fjortonde dag får jag stå ut att det är så.


Imorgon är det äntligen helg! Vi slutar skapligt tidigt & ska bara ha en massa fredagsmys tillsammans!

 


Jag ska även handla det som behövs till bakning, ballonger, serpentiner och lite annat. På lördag ska det bakas & fixas & på söndag är det den stora dagen.

Lillälskling 7 år!

 


 Nu ska jag packa ner idrottskläder till Hugo, skicka iväg honom till skolan om en halvtimme - sedan ta tag i lite fix här hemma!

Av Linda Lindqvist - 12 oktober 2011 15:22

Hej & hå!


Uuh, vad kallt det var imorse! Så svårt att veta vad man ska plocka fram för kläder åt Hugo när han ska iväg till skolan. Brukar pälsa på honom ganska rejält & säga att han får ta av sig om det blir för varmt. Han har bara två minuters promenad ner till skolan, så han fryser nog inte hjäl på den lilla biten. På rasterna är dom ute, men jag har lämnat lite extrakläder på skolan så det ska nog inte vara någon fara. Han är ingen fryslort, som jag ;-)


Så.. Har precis hämtat hem Hugo från skolan. Han ville ha med sig en kompis hem, samma kompis som följde med oss hem igår, så jag fick med mig två barn hem :-)

Så roligt att han har en "bästis" och att dom går så bra ihop!


Om ett tag kommer Matthias hem också. Min andra halva!

 

Jag älskar honom, gränslöst!

Skapa flashcards