Alla inlägg under september 2011

Av Linda Lindqvist - 3 september 2011 16:56

Tjo!


Hade en suuuuperskoj kväll tillsammans med Lena igår! Måste göras om snart :)

Vart dock mindre lyckat när jag kom hem vid 3-tiden. Mobilen dog, och jag slog fel pinkod tre gånger när jag skulle slå igång den igen. SMART! Så fick ringa tele2 idag & få en PUK-kod.. ibland blir jag less på mig själv.


Fick hem Hugo på förmiddagen, sedan har han varit ute hela tiden.. det är han fortfarande. Ska strax ropa in honom för att käka, sedan stoppa honom i badet & därefter bara ha myskväll med lite gotta tillsammans med honom! [v]


Imorgon ska vi på bio. Ska se smurfarna! Haha. Vi går tillsammans med Granath och Donnie, så det blir skoj. Sedan blir det bara en slapp-söndag för oss. På måndag är det skola för oss båda.


På måndag kväll kommer äntligen min älskade karl hem!

Guuuuuud, så jag längtar efter honom!

Av Linda Lindqvist - 2 september 2011 07:30

Godmorgon!


Morgonkaffet i högsta hugg & lilleman springer omkring och gör sig färdig inför skolan.


Så.. fredag idag. Ska ringa lite samtal nu på förmiddagen så jag får det överstökat.

Hoppas det går vägen nu!

Sedan ska jag göra mig färdig & traska ner på stan för ett ärende.


Hugo åker hem till mamma vid 16.30-tiden idag. Han ska sova där inatt & så ska han iväg och titta på min kusin som har crosstävling imorgon förmiddag. Det ser han fram emot! Får se hur långt Hugo själv vill gå med sitt crossåkande. Han är skitduktig & har ett enormt självförtroende & är inte den som fegar ur, men jag vet inte hur stort intresset & viljan är för att han ska fortsätta. Han skulle kunna gå långt! Men ja, vi får se. Får släpa upp honom till järbo, hem till Granath, så han får åka lite med Donnie! :)


Själv ska jag träffa Lena ikväll för lite vin & tok. Sedan visar det sig om vi drar ut. Dock inte i Sandviken eftersom den där värdelösa "viiiiiill du ligga med mig dåååå?" spelar på Kharma & jag tycker han är värdelös, så får se om det blir Gävle eller om vi skippar utgång. Det visar sig. Ikväll tänker jag iallafall släpa med mig kameran så det blir lite uppdatering av bilder här.. skoj, väl? :)


Ska försöka städa litegrann här hemma idag också.. eller ta en vals med dammsugaren iallafall! Satan, vad grusigt det blir överallt när man har ett barn som springer ut och in och leker, samt hans polare. Men, vadfan.. barn ska vara barn & då får det bli som det blir. Tur det finns dammsugare ;-)


Nä, nu ska jag skicka iväg lilleman till skolan om tio minuter.. sedan lär jag sätta fart om jag ska hinna allt medans han är i skolan :-)


Tjingeling sålänge.

Av Linda Lindqvist - 1 september 2011 16:49

Hej & hå!

Dagen idag har gått rätt OK ändå.


Gick på informationsmötet på skolan som gick fort och smidigt. Därefter gick jag hem till Lena för att hämta Tamlin, så han har varit här hela dagen & är kvar än :-) Har precis varit ut på en promenix med honom.

Jo.. sen då? Kom hem & då kom Helené i samma veva. Vi var bästa vänner i åtta år, så det blev lite prat om gamla minnen & fika. Jätte trevligt! :-)

Vi gick ner till skolan för att hälsa på våran gamla lärare också.


Har somsagt precis varit ut med Tamlin & nu håller jag på att fixa käk. Korv & pommes blir det idag.. i brist på fantasi & på Hugos begäran ;-).


Hm. Ja. Kan störa ihjäl mig på att människor inte kan ta vissa saker med mig istället för att hålla på och fjolla.. herregud, du är väl vuxen?

Av Linda Lindqvist - 1 september 2011 09:00

Godmorgon!

Sitter & väntar på att platt tången ska bli varm, så jag kastar in ett inlägg här.


Så.. om en halvtimme ska jag börja traska iväg mot norrsätra för att gå på info om kurserna jag ska gå och få lite tider och sån't.

Efter det så ska jag gå hem till Lena för att hämta Tamlin. Ska vara hundvakt åt honom medans hon och Johan jobbar. Mysmys!


Hugo slutar vid 13 idag.. och vad eftermiddagen bjuder på vet jag inte.

Det visar sig.


sommaren 2010 i trollskogen.


Igår var det somsagt ingen bra dag, så jag hoppas på en mycket bättre dag idag!

Håller tummar & tår.

Ovido - Quiz & Flashcards