Alla inlägg under september 2011

Av Linda Lindqvist - 15 september 2011 07:52

Godmorgon!


Sitter med kaffekoppen i näven & lyssnar på radio. Bara morgontidningen som fattas, sedan är man pensionär! Eller ja, känslan iallafall. Haha!


Har precis skickat iväg Hugo till skolan. Jag går i skolan idag jag också. Har lektion mellan 13.00 - 16.00 i Social Omsorg. Idag är det diskussion angående en uppgift vi fått. Jag älskar att disskutera & framföra mina åsikter om saker & ting, samt lyssna på andras åsikter och bolla fram och tillbaka! Det är skitkul att inse att man kan tycka så otroligt olika om saker, men ändå acceptera och förstå den andras tankar.

- - -


Min födelsedag i tisdags blev kanon! Massa fika, presenter & bara få umgås med familjen. Dock ser jag det inte som så stort att fylla år längre - det bästa är att få träffa mina nära!

Åkte iväg till kyrkogården för att lägga en blomma på Mats grav också. I tisdags var det fyra år sedan han lämnade oss! Det var en förjävla dag, min födelsedag för 4 år sedan. Jag fyllde 18 år & förlovade mig.. och så gick Mats bort.

 

- - -


Hösten är här på riktigt nu också! Det känns, på olika sätt.

Mörkret, kylan, ledbesvär, humöret...


Av Linda Lindqvist - 13 september 2011 07:26

22 år idag´

vart tar ti'n vägen?


 

 

Av Linda Lindqvist - 12 september 2011 14:28

..och så har jag båda mina hjärtan hos mig igen.

Snart. Den stora är på jobbet ännu. Den lilla kom precis hem!

 


Hugo är en stor kille. Han berättar mycket för mig som ibland kan hugga till i hjärtat, för att jag vet att jag inte kan påverka det han berättar för mig.. hur mycket jag än vill, så kan jag inte. Jag vet att det finns någon där ute som just nu ler åt hela situationen.

"Din maktlösa jävel".. är ungefär vad som surrar i den personens huvud nu!


Jag visar inte Hugo hur illa det gör mig, eftersom att han inte kan påverka att situationen är sån.


Det som gör mig lite mer lättad är att det kommer att ge med sig snart. Personen i fråga kommer att flytta iväg & jag kan lätta lite på min oro. Tack för det!

- - -


Nog om det!

Idag är det en passande dag för bakning! Vädret är trök & lederna gör ont, så då tillbringar vi dagen i köket! :-) Mockarutorna är fixade, men lite småkakor ska bakas. Det väntar vi med tills Matthias kommer hem.. mitt tålamod med sånt småfippel är inte det bästa, om man säger så. Hmpf!

Av Linda Lindqvist - 12 september 2011 09:02

Godmorgon!

..hoppas eran morgon är bättre än min!


Bloggandet har stått stilla över helgen. Har haft lite annat för mig!

I fredags kom syster hit & sov kvar. Gick & la oss i skaplig tid eftersom klockan skulle börja vråla före 6 på lördagen.


På lördagen drog vi oss mot huvudstaden! Kanonväder, shopping & bara strosa omkring och titta. Kanonmysigt! Träffade även Maria Montazami av en slump. Guud, vilken härlig människa det är! :-)
Åkte hem igen vid 17-tiden, nöjd med dagen & ont i fötterna.


Så.. idag kommer min lillälskling hem! Härligt.

Vi ska roa oss med att baka & dona litegrann eftersom jag fyller år imorgon.

22 bast.. känns väl inte direkt som mycket att hurra för, kanske.

Av Linda Lindqvist - 9 september 2011 08:17

Godmorgon.

Sitter med morgonkaf..... ja, ni kan den historien nu.


Höstvädret har kommit. Kanonmysig ibland, ett helvete ibland.

Mys med tända ljus, en stor pläd, varm choklad & en bra film om kvällarna.

Ett helvete med leder som inte alls vill samarbeta & ledmedicin som tar tid på sig att börja värka. Samt en jobbig höst-depp som kommer som ett brev på posten varje år.

Vill inte, orkar inte, kan inte.. ungefär så.

Men ja, försöker göra så gott jag kan.


Idag är det plugg som gäller, sedan en trip hem till Angelica för lite kaffe & skitprat.

Sedan hem, fortsätta med pluggeriet & knö. Sedan kommer lillasyster hit & spenderar natten här eftersom vi åker till Stockholm tidigt imorgon.


- - -


Annars flyter allt på i en takt som jag inte riktigt kan placera. Mycket upp & ned, mycket "stanna upp och fundera en extra gång". Mycket stora frågetecken.


Av Linda Lindqvist - 7 september 2011 08:31

Godmorgon!


Kaffekoppen i högsta hugg, precis som vanligt. En morgon utan kaffe är inte en vanlig morgon.


Matthias är på svensk mark igen - ingen är gladare än jag! Min andra halva, min älskade & min bästa vän. Fan, vad skönt att ha honom hemma igen.


Så.. onsdag, mitt i veckan. Hur ser veckan ut?


Idag har jag lektion. Omvårdnad mellan 9.30 - 11.00. Kort och bra dag.

Imorgon har jag lektion i Social Omsorg mellan 13.00 - 16.00

Fredag, mattelektion.. vilka tider bestämmer jag lite själv. Någongång mellan 8.00 - 12.00, en timme eller två. Typ.

lördagmorgon sticker jag och lillasyster iväg till Stockholm för lite småshopping (ska se om jag hittar ett par jävla höstskor också!), äta lite gott och bara strosa omkring. Åker hem igen på eftermiddagen. Mys! <3


Så..


Ska slänga i en maskin tvätt så den är klar tills jag kommer hem från skolan. Denna regniga dag kommer att bestå av lite matte-plugg. Eller så mycket som möjligt så jag blir klar med första kapitlet och kan göra prov på det innan jag fortsätter med nästa.

Har två terminer på mig att greja matten, men ska försöka fixa den på en termin så det blir lite mindre plugg nästa termin, som är den sista för mig!


Nu ska jag försöka fixa håret så gott det går. Min hårborste är hos Matthias, så man ser ut som ett skatbo. Läckert!


Have  a nice day.

Av Linda Lindqvist - 5 september 2011 08:54

Morning!


Har sovit odugligt inatt. Konstiga drömmar, så jag har vaknat ett par gånger inatt - kallsvettig & sett ut som ett frågetecken. Varför drömmer man så sjukt?


Anyhow. Skickade iväg junior till skolan strax före klockan 8. Det är alltid jobbigt att inte kunna säga "vi ses efter skolan". Idag åker han hem till sin pappa efter skolan, och det är alltid lika förjävligt att veta att han blir borta en vecka. En hel jävla vecka.

Jag hatar det.


Jag ska strax knalla iväg till skolan en snabbsväng för att fixa en sak, sedan fladdra iväg ner till stan för att möta upp Emma för en frukost/fika på marangoni. Var en miljard år sedan vi sågs nu & dä än't bra dä ä.


Sedan får vi se om det blir en träff med Thomas. Hade inte varit helt fel det heller :)

Gamla minnen väcks till liv.


Fick höra min älsklings röst nu på morgonen. Så nu längtar man inte alls efter honom. Näää. Visst. Ikväll kommer han hem & jag släpper fan inte iväg honom sådär länge igen på ett bra tag ;P


Så.. nu ska jag göra mig klar och trippa iväg.

Av Linda Lindqvist - 4 september 2011 17:07

Tjo!


Idag var vi på bio & såg smurfarna tillsammans med Granath & Donnie. Barnen gick kanonbra ihop och fann varandra direkt, vilket var superskoj att se :-)


Kom hem efter 15 och har städat sedan dess. Väntar nu på att golven ska torka, sedan ska jag fortsätta dona. Trevligt söndagsnöje ;P


Imorgon har jag fullt upp! Först till skolan på förmiddagen, sedan ska jag träffa en gammal barndomspolare, som även jobbar på Hugos skola :) Sedan ska jag eventuellt träffa Emma! Ska slänga iväg ett SMS till henne och höra hur det blir.

Sedan ska jag hem till älskling & dona lite så det är fint när han kommer hem imorgonkväll! Guuuuuuuuuuuud, vad jag saknar honom.


Fick precis ett wierd SMS av honom.

"Kan du köpa en runk-kall cola tills imorgon? Sådär kall så det är gott som det är skönt att runka!"

 


Någon som kan förklara för mig hur kall en cola ska vara då? Jag har liksom ingen aning. Antagligen jävligt kall.


Näe, fortsätta dona!

Ovido - Quiz & Flashcards