Alla inlägg under juli 2011

Av Linda Lindqvist - 8 juli 2011 06:00

Godmorgon!

Kastar in ett snabbt inlägg innan vi ska iväg.


Idag är det äntligen fredag. Veckan har varit intensiv med jobb, långa dagar för Hugo på fritids & trötthet. Så nu ska det bli skönt med två lediga dagar. Jobbar idag mellan 7.00 - 15.00, sedan tackar vi för oss & tar helg! :)


Vad vi ska göra i helgen är dock inte bestämt, men det får visa sig! Inga måsten & inga tidiga mornar iallafall.


Nu ska jag ta & fixa det sista & smörja in Hugo med solskyddsfaktor innan vi ger oss iväg. Dom ska iväg och bada med fritids idag! :)


...

Av Linda Lindqvist - 6 juli 2011 21:18
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Linda Lindqvist - 6 juli 2011 19:55
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Linda Lindqvist - 4 juli 2011 21:07

Jag vet inte hur många gånger jag klickat mig in på bloggen ikväll.. börjat skriva något ord, för att sedan klicka bort sidan i brist på någonting att kladda ner.

Dom få hjärnceller jag har vill inte samarbeta, i guess!


Hugo kom hem idag iallafall. Lycka! Dock har han varit väldigt "testig" och prövar hur långt han kan gå utan att hans mor tappar tålamodet. Vi är lika envisa, jag och lilleman. Så tillslut är det han som tappar orken att testa mig, och ger upp istället.


Vi kommer att vara trötta imorgon!

Natten till idag sov jag nästan ingenting pga hostan som störde hela alltihopa & höll mig vaken. Tänkte försöka få lite sömn under dagen, men det fanns för många måsten.. varför dessa måsten dag ut & dag in?

Vi ska upp 05.30 imorgonbitti & Hugo har inte somnat ännu. Det är klart, efter en veckas semester med sin pappa så är han väl speedad pga sena kvällar och roligheter varje dag, så att sova tidigt är tydligen inte aktuellt. Tydligen.. har försökt få honom att sova i två timmar nu.


Imorgon står det jobb 7 - 16 på schemat. Min kropp är inte alls återställd efter allting, så vi får se hur många missar jag gör imorgon! Eller missar - hur många gånger jag inte har huvudet med mig.


Om man räknar bort en massa ont i kroppen, trotsigt barn & hosta - så flyter faktiskt allting på relativt bra! Det är gött, och det är så det ska vara.

Resten är bara lyxproblem!

Av Linda Lindqvist - 4 juli 2011 16:45
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Linda Lindqvist - 4 juli 2011 10:06
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Ovido - Quiz & Flashcards