Alla inlägg under juni 2011

Av Linda Lindqvist - 9 juni 2011 22:10
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Linda Lindqvist - 9 juni 2011 21:29

Godkväller!

Vilken varm & härlig dag.

 


Idag har vi tillbringar eftermiddagen och en bit in på kvällen inne i Gävle hemma hos Emma & Idun. Har käkat litegrann, barnen har lekt på suveränt, ätit jordgubbar & glass och suttit ute och bara pratat skit och myst!

Tack för idag, flickor!


Vi kom hem för en timme sedan, ca. Hugo har ätit kvällsfika, borstat tandsingarna och har nu knölat ner sig i sängen och kikar i en bok innan det är dags att släcka lampan och sova. Själv ska jag fixa och trixa med mitt hår! Färgning x2! Så det kommer att ta tid.


Morgondagen och resten av helgen har vi ingenting planerat, förutom att vi självklart ska träffa och umgås med Angelica & barnen. Vad annars? ;-)


Det har varit så fantastiskt härligt att ha haft Hugo ledig i veckan. Få tid tillsammans med honom & bara ha det mysigt. Han blir så stor, min kille.. han är ett sånt charmtroll!

Och ännu har vi flera dagar kvar tillsammans innan det är måndag och byte från mammsen till pappsen.


Nästa vecka är jag ledig från skola, ledig från jobb & Hugo är hos sin pappa.

Vad fan ska jag hitta på?

Det är inte det vanligaste, kan jag tala om.


     


Ha en mysig kväll!

Av Linda Lindqvist - 8 juni 2011 11:10

Hej å hå!


Gårdagen spenderades i skogen tillsammans med Angelica och barnen. Ungarna cyklade som aldrig förr & vi promenerade. Var ute i flera timmar i hettan och höll på att flyta bort. Huh.


Idag då? Junne är ute med polarna & härjar.. trodde jag. Precis när jag skrev det så kom dom in. Själv håller jag på att städa och jävlas. Mindre nice en sån här dag, men det måste ju göras.

I eftermiddag kommer mamma ner och hämtar Hugo och har honom till kvällen. Hugo saknar mormor, mormor saknar Hugo.


..och jag håller på att sluta röka! Jag klättrar på väggarna & kompenserar istället rökningen med en massa småätande. Jag blir tokig snart! Jag vill lyckas..


Hugo är ledig resten av veckan från skolan. Han gick igår, men blir nu hemma med mig tills på måndag då han ska till Rossa. Gött att ha honom hemma hela dagarna istället! Ungen min [v].


Dags att.. knö.

Av Linda Lindqvist - 6 juni 2011 22:46
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Linda Lindqvist - 6 juni 2011 21:05
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Linda Lindqvist - 6 juni 2011 19:36

Hallåååå!

Saknat mig? Nä, trodde väl inte det.


Så.. hemma från ett par härliga, fantastiska, avkopplande & grönjävligt goa dagar nere i skåne! Lite halft ångest var det att röra sig hemåt igår.


Dagarna i Skåne hemma hos Erik har bestått av grillning, solning, öldrickande & galet härligt sällskap av en massa galna, charmiga & härliga skåningar!

Där är alla så góa och trevliga.. och så bor man i Sandviken, sveriges stelaste stad! Skitsnackarnas håla, där den kändaste människan som finns är en mupp som går omkring med kundvagn, eller en annan mupp som knallar omkring med ballonger i näven och flinar åt allt. Suck.


Men ja, jag har haft det fantastiskt och tänker ta mig en resa till ner i sommar, förhoppningsvis!!!!


Igårkväll kom Angelica & hämtade mig på stationen i Gävle, sedan blev det BB final för hela slanten. Simon vann, och jag älskar't! Yees.

Resterande av kvällen var fantastisk.. natten likaså.


Idag har jag fått hem junior. Orkade inte vänta till eftermiddagen, så jag knallade ner till stadsparken för att hämta honom där han var och lekte med Satu och hennes dotter :). Vi köpte glass & knallade iväg till en annan lekpark där vi mötte upp Angelica & ungarna. Härjade en stund, sedan hem & knö och laga mat.


Angelica, Fredrik och barnen kom hit nu på kvällningen oxå. Fredrik skulle försöka förstå sig på min stationära dator, och det slutade med att han plockande med sig den hem för att dona med den hemma.

Taaaaaaaaaack för det, Fredrik!!!!!!!

Nu kanske det blir ordning på skiten :)


Junne sitter i badet, jag ska ta tag i helvetesdisken.. det ser ut som fan i köket.

Sedan ska han bums i säng & jag ska knö en stund och titta på bigbr..... eh, naat. Nu är ju skiten slut, så nu finns ingenting att roa sig med på kvällarna.


    Har aldrig mött en sån härlig människa som Erik. En kille som verkligen bjuder på sig själv & som man kan skratta med tills magen trillar av! :)


Näe, dags att knö.. tja.

Ovido - Quiz & Flashcards