Alla inlägg under april 2011

Av Linda Lindqvist - 4 april 2011 11:10
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Linda Lindqvist - 4 april 2011 06:57

Godmorgon!

Ny vecka, nya tag! Måndagar är helt OK ändå.


Hugo kom precis upp & jag ska ordna frukost åt honom strax. Idag åker han hem till sin pappa efter han varit i skolan, och som vanligt så kommer jag att längta ihjäl mig efter honom! Min lilla stjärna.


Jag är egentligen ledig idag, men klockan 13 ska jag vara vid Sandbacka park i metodövningslägenheten. Det är en del som måste göras nu innan vi går ut på praktik, så den här veckan blir lite mer hektisk än vanligt!

..och så måste jag komma ihåg att ringa chefen på jobbet idag! Hon var sjuk hela förra veckan, så jag hoppas att hon kommit tillbaka idag! :)


Idag blir det som sagt en tur eller två till återvinningen! Det ska bli så skönt att få iväg lite skit som tar enorm plats nere i källaren & som tagit plats här uppe i lägenheten. Har lagt undan lite handväskor & annat roligt som jag har för mycket av som Angelica & lillasyster får rota igenom också ;-)

tro inte att jag slänger något förän jag kollat med er, brudar! ;)


Nu ska jag ordna frukost åt mitt lillhjärta, sedan dricka upp mitt underbara morgonkaffe.. sedan göra mig färdig för dagen! :)


Bloggar mer innan jag ger mig iväg idag!

//

Av Linda Lindqvist - 3 april 2011 20:16

Godkväll i stugan!

Vilken slappdag vi har haft idag. Eller vi & vi - jag har haft det :)


På förmiddagen tog vi en tur till stensätra för lite gott fika & struntprat. For hemåt igen vid lunch och tillagade pannkakor. Jag hatar pannkakor, men fick snällt ställa mig & laga åt Hugo som så gärna ville ha det :).


Jag har gått igenom lite skåp och lådor för lite rensning igen.

Går i skolan imorgon fram tills 16, och efter det bär det av till återvinningen för att dumpa av en jävla massa skit! Ska bli galet skönt att bli av med en massa onödigt tjafs som tar plats.


Efter lunch så stack Hugo ut och lekte med grannpojkarna, och kom in igen till klockan 18. Efter mat, tandborstning, godnattsagor och kramar så sover han så gott!


Jag ska invänta bigbrother som börjar klockan 21 - utröstning idag!

Patrik, Vanessa & Rodney är nominerade.

Hmm, jag tror att Patrik åker - men jag hoppas på Vanessa. Rodney är en stor favorit, så honom vill jag ha kvar!

Det visar sig :)


Det slutar 22.30 & då blir det minsann kväller för mig!

Upp tidigt & slutar sent imorgon! Och jävligare blir det nästa vecka (v. 15) då jag ska ut på praktik och gå i skolan på heltid. Herregud, säger jag bara.

Men - det kommer gå galant ! :)


Tjong!

Av Linda Lindqvist - 3 april 2011 08:36

Godmorgon!

Det blev inget mer bloggande för mig igår, vi hade så mycket annat för oss! :)


På förmiddagen tog jag tag i rensningen av skrubben! Det gick inte att gå in i den ens, så jag tog tag i det medans jag hade ork.

Tre svarta sopsäckar med skit ska slängas! Jag har för många handväskor och skor, så jag kastade iväg ett par stycken.

Nu är det prydligt och snyggt där inne :)


Vid 16-tiden gick jag iväg och lämnade Hugo på kalaset, och när jag kom och hämtade honom klockan 18 så hade han tappat sin tand, så den la han i ett glas med vatten & imorse så hade tandfen varit här och lagt en guldpeng i glaset ;)


Idag har vi inga som helst planer - precis som det ska vara på söndagar! Det är galet dimmigt ute, men det är ändå varmt. Så vi kanske tar oss ut en tur.


Nu ska jag dricka upp kaffet & sedan ta en dusch´ .

Monsterdisken ska också tas tag i !


//

Av Linda Lindqvist - 2 april 2011 08:17

Godmorgon, godmorgon!


Igår hade jag som sagt prov i Medicinsk Grundkurs! Jag vet inte hur det gick. Jag var nervös & hade jätte svårt att lära mig alla sjukdomar på latin. Men jag hoppas att jag fixade det iallafall! Jag får väl reda på det i veckan.


Gårdagen bjöd på många skatt & mycket tok! Hugo drar såna sköna kommentarer till allt & han säger så mycket kul. Det går inte en dag utan att vi skrattar så tårarna tinner. Min gogris!

Lite popcorn, hyrfilm & mys bjöds det också på, såklart! :)


Jag vaknade strax före 8 idag. Tänkte mig en lång sovmorgon, men icke! Jag är uppe före tuppen ändå, trots ledighet. Kroppen är väl inställd, antar jag :)


Idag ska vi bara mysa runt inomhus. Vädret är inte alls roligt, så vi roar oss med innemys idag istället. Men Hugo ska iväg på kalas mellan 16-18, så då får vi minsann ta oss ut! :) Efter kalaset så blir det lite lördagsgodis och slappa.


Hugo sitter & äter frukost och jag sitter här i pyjamas och duntofflor och dricker kaffe! Ska vika lite tvätt, plocka och dona lite och sedan ta en vals med dammsugaren.. väntar dock en stund så inte grannarna behöver vakna av min dammsugare som låter som en traktor! Måste införskaffa mig en ny!


Lilltroll har blivit snorig och jäklig! Ingen feber, ingen hosta och han är pigg som vanligt, men galet snorig! Han snyter sig stup i ett. Hoppas han inte blir tokförkyld nu, bara.



Nu ska jag sätta mig & kika lite på nätet om jag ska beställa lite nya gardiner till våren. Nya till både kök & vardagsrum ska införskaffas! :) Nästa vecka ska jag göra en rejäl vårstädning!

- En massa saker ska köras till återvinningen.

- Torka fönster & lister.

- Rensa i skrubben.

- Rensa i skåp, lådor, klädskåp.

- Göra en rejäl storstädning!!!

- Byta gardiner.


Det kommer nog att ta två dagar! Men fint blir det :)


Nä, nu ska jag dona lite !


/

Av Linda Lindqvist - 1 april 2011 10:46

svek, lögner & otrohet.


just have one thing to say -

karlar är svin.

Av Linda Lindqvist - 1 april 2011 07:10

Godmorgon, gott folk!


Igårkväll pluggade jag utav bara helsike! Satt först mellan 18 - 22, sedan tog jag en paus för att titta på big brother och skrattade mig igenom hela alltihopa! :)

Sedan fortsatte jag, och jag ska fortsätta när Hugo går iväg till skolan & kommer sitta bänkad fram tills 12.20 när jag ska ge mig iväg till skolan för att göra provet.

Jag är nervös! Jag måste klara det!


Ny månad är det också! Och ingen ska lyckas lura skiten ur mig idag på första april ;-) Jag som är så galet lättlurad. Men idag ska jag vara på min vakt!


Fredag är det också. Efterlängtade fredag! Jag ska ha en riktig myshelg tillsammans med Hugo. Popcorn, filmer och god mat hela helgen.

Imorgon ska han på kalas också! Så han kommer nog få en riktig myshelg!


Dock går helgerna på tok för fort, och vips - så är det måndag igen och Hugo åker hem till far sin! Värdelöst att allt ska gå så fort.


Hugo har precis ätit frukost & sitter och klär på sig . Själv sitter jag med kaffekoppen och ögnar igenom papperna till provet lite smått.

Håll tummarna för mig idag!!!!


 

Ovido - Quiz & Flashcards