Alla inlägg under april 2011

Av Linda Lindqvist - 16 april 2011 17:40

Hej!


Gick iväg till praktiken klockan 7 imorse. Känner mig klen när jag vaknade, men trodde att det skulle gå över om jag bara kom iväg.. men inte. Höll ut tills klockan var 10.30 på jobbet, sedan sa Camille (min handledare) att jag såg blek och sjuk ut. Tempade mig & så var det.. nästan 39 graders feber. Usch!

Så jag gick hem, åt lite mat och stupade i säng och sov till strax före 17! Känner mig fortfarande risig och fortsätter dagen och kvällen i sängen.

Ska ha delad tur imorgon, men vi får se hur jag känner mig. Kanske kan jobba eftermiddagsturen om jag känner mig bättre.

Ah, jag som hatar att vara sjuk.


Hugo är iallafall ute och leker. Det är tur att han är så stor och kan underålla sig själv när jag är klen. Det är bekvämt & jag kommer nog aldrig skaffa bebis igen, nu när jag blivit så bekväm ;)


Usch, vad skriver man mer? Huvudet snurrar mest, så vet inte alls vad jag ska skriva. Så det får sluta här, så kastar jag in ett inlägg ikväll.

Av Linda Lindqvist - 15 april 2011 18:40

Jag sitter och tänker tillbaka på den svaga människa jag en gång var.

För några år sedan så räckte det med att fälla krokben på mig, och så ramlade jag ner i det djupa, mörka hålet. Jag hade svårt att ta mig upp och jag var omringad av människor som stal min energi och använde sig av den för att själv bli större och starkare. Jag lät min omgivning se ner på mig och jag gjorde ingenting för att förhindra det. Jag trodde att livet alltid skulle vara så, och jag höll på att ge upp.


..men vändningen kom!

Efter år av terapi & en stor genomgång av vilka människor som borde få finnas omkring mig så står jag idag stadigt på mina ben.

Alla har sina upp och nedgångar, naturligtvis. Men istället för att ramla ner i hålet, så snubblar jag till ibland. Jag får skrapsår på knäna istället för att få djupa hål som skapar ärr. Jag tar mig upp och jag ser tillbaka på allting som en erfarenhet.


Jag har valt att inte ha för många människor omkring mig. Jag har många bekanta, men väldigt få människor som får komma mig inpå livet.

Dom människor som står mig nära, dom är värda mig! Dom är värd min vänskap och dom har bevisat för mig att dom är fina.

Anledningen till det är för att jag är en väldigt öppen människa som gärna delar med mig av mina innersta känslor, tankar och funderingar. Jag vill att dom ska stanna där jag lämnar dom, och inte spridas ut.


Jag är en stark människa med ett väldigt bra självförtroende, och en stark självkänsla som är väldigt svår att rubba. Jag står där jag står, och jag siktar ständigt på nya och högre mål. Jag säger precis vad jag tycker och jag står för allt jag gör och allt jag säger.


Jag är absolut inte felfri. Jag har mina brister och fel, jag gör fel ibland och jag kan såra. Men jag jobbar för att förbättra! Jag ser inte tillbaka på det som något förjävligt, utan jag jobbar istället för att inte göra om det, och för att göra mig själv bättre.


Min väg är ljus, jag ser framtiden som en utmaning och jag tar ständigt nya tag för att klara av det jag kämpar för.


För att jag är jag, för att jag är stolt över mig själv & för att jag kan!

Av Linda Lindqvist - 15 april 2011 12:13

 

jag älskar dig, mitt hjärta !

always and forever.

Av Linda Lindqvist - 15 april 2011 07:40

Godmorgon!


Jag brukar skriva "äntligen fredag" på fredagar. Men nej, inte idag.. det finns ingen ledighet för mig, inte! Hela helgen kommer att bestå av praktik.


Inatt hörde jag om branden på Sandvik. Gick upp och läste lite om det, och stängde sedan igen ventilerna i alla rum & stängde fönstret i mitt sovrum.

Om inget annat sas, så bestämde jag mig för att låta Hugo vara hemma idag. Men dom gick ut på radion vid 6.30 att "faran var över" om man kunde vistas ute igen, så han har precis gått iväg till skolan.


Messade även pappa inatt. Han jobbar på Sandvik & jobbade natt. Byggnaden med branden ligger bredvid där han jobbar, så dom hade åkt hem allihopa.


- - -


Hur som haver, idag är jag iallafall ledig! Hugo går i skolan fram tills klockan 13, och jag ska ta och skriva lite på några uppgifter vi har. Gjorde ett finslip på en av arbeterna (farmakologi) som skulle in, så den skickade jag in nyss. Så jag ska fortsätta på lite filmfrågor och en till uppgift. Sedan är jag färdig för nu, men det kommer väl nya uppgifter nästa vecka!


Jag städade igår. Alla rum utom Hugos rum och köket hann jag med, så det ska jag också fixa innan Hugo kommer hem. Ikväll ska vi ha en riktig myskväll tillsammans! Men jag måste i säng i tid. Klockan ringer 5.30 imorgonbitti!

Hugo slipper iallafall kliva upp - så det är tur :)


Sedan får vi, som sagt, besök av Angelica & barnen.

 


Jag hoppas att vädret vill hålla i sig nu! När solen skiner så är allting så mycket lättare. Jag orkar ta mig för saker och jag har större lust till allting! Bort med höst & vinter mörker! Fram med sol, bad, sand mellan tårna, solbrillor & grillning! Sommaren är fantastisk.

 


Nu ska jag fortsätta att dona här hemma! Vika tvätt, städa, plugga, göra mig iordning för dagen, bädda sängar, diska.. och allt detta innan klockan 13 ;P

Måste även ner på affären & hämta ut ett paket. En skitsnygg handväska som jag beställt ligger och väntar på mig där! love it !


Påminnelse till mig själv.

Måste komma ihåg att ringa Samantha idag!! :)


puss

Av Linda Lindqvist - 14 april 2011 18:35

Godkväll!


Idag har jag som sagt varit hos studievägledaren och lagt upp kurserna inför nästa termin. Jag kommer att läsa omvårdnad, socialomsorg och så kommer jag att ta tag i matten! Jag la dock upp den på två terminer så jag slipper känna någon stress, för matte är någonting som jag verkligen tycker är svårt!


Sedan kikade jag igenom kurserna jag vill läsa till våren nästa år. Jag behöver läsa tre kurser nästa vår för att vara färdigutbildad, och jag får välja mellan lite olika. Det kommer att bli galant & jag kommer att fixa det! Allting kommer att bli kämpigt, men det kommer att fixas! När jag gjort klart det här, då ska det firas som aldrig förr! ;-) Då drar jag ihop en riktig jävla brakfest och bara firar utav helvete!


Imorgon går Hugo i skolan mellan 8.00 - 13.00 Kortdag & det blir finfint! Förhoppningsvis får vi besök på eftermiddagen utav Angelica och barnen. Jag längtar efter dom så det är sanslöst. Sedan blir det en riktig myskväll med god mat, lite gotta & film. Vi får passa på eftersom jag jobbar hela helgen, konstant nästan! "/


Av Linda Lindqvist - 14 april 2011 07:39

Godmorgon!


Som vanligt så sitter jag här med min kaffekopp & njuter.

Har precis skickat iväg Hugo för att möta upp grannpojkarna utanför för att trippa iväg till skolan.


Det verkar bli suveränt väder idag också. Härligt!

Vid 10.15 ska jag promenera iväg till skolan för att träffa studievägledaren. Kurserna för nästa termin ska läggas upp & det känns verkligen att det inte är långt kvar tills jag är färdig med skolan! Nu har jag gått i skolan sedan jag började första klass som sjuåring, borträknat 10 månaders mammaledighet.

Snart är jag färdigutbildad och redo för arbetslivet på riktigt.


Det kommer kännas fantastiskt med en utbildning! Det kommer bli en riktig trygghet. Man kommer ju tyvärr ingen vart utan utbildning idag.


Jag skulle behöva städa här hemma också. Men vart finns tiden och vart finns orken? Imorgon är jag helt ledig iallafall, och Hugo går kortdag i skolan.. så man kanske ska ägna förmiddagen imorgon till lite städning?


Usch, jag är supertrött och skulle kunna sova 4-5 timmar till, känner jag.

Ögonen vill inte hålla sig öppna. Ska nog slänga mig på soffan & slappa en timme innan jag ska börja göra mig iordning. En tofs mitt på skallen & gårdagens smink får det bli idag ;) Jag orkar inte!


Imorgon eftermiddag får jag iallafal träffa Angelica! Mitt hjärta!


//


 


puss.

Av Linda Lindqvist - 13 april 2011 21:02

Godkväll!

Fick sluta lite tidigare idag, så har varit hemma en liten stund.


Idag har det varit en super bra dag på jobbet. Jag har så fantastiska arbetskompisar så det är helt otroligt! Och så ska jag vara på samma våning i sommar som jag praktiserar på nu.. ingen är gladare än jag! Vi har så galet roligt ihop. Idag har jag visat my real me, och resten av personalen har legat på golvet och skrattat! Bara snusk & tok! ;)


Är glad över att fått chansen att träffa så mycket roligt folk!

Och jag trivs så fantastiskt bra på jobbet.


- - -


Det är tur att det finns så härliga människor på jobbet, när människorna omkring mig privat bara jävlas! Jag är så förbannat trött på folk runt omkring mig nu så jag skulle kunna spy! Vad fan.. det är skitsnack, bråk, tjaffs och jävelskap konstant. Håll er borta från mig om det ska vara så.

Jag vill ha stabila människor omkring mig!


Och så är jag trött på folk som varenda gång jag ska göra någonting som jag tycker är roligt, så ska dom pressa på och säga hur tråkigt det är & hur dåligt det är. Men snälla, det är jag som ska iväg.. inte ni. Lägg ner!


PUSS.

Av Linda Lindqvist - 13 april 2011 08:44

Hallådär!

Kastar in ett "vanligt" inlägg också :).


Jag sitter här med min smarriga kopp kaffe så jag vaknar till liv även idag. Inatt har jag fått sova betydligt fler timmar än igår natt, så jag känner mig lite mer utvilad!


Hugo gick iväg till skolan för en timme sedan, och sedan dess har jag diskat & hängt lite tvätt. Har en maskin igång nu också som är färdig om 45 minuter ca.

Tvättmaskinen går för fullt här hemma! Hugo är så galet lortig när han kommer hem från skolan eller in ifrån utelek. Grusig och lerig som bara den! Men barn ska vara lortig efter lek - då har som haft roligt! :-)


Hugo vill börja spela basket! Så jag ska låta honom börja spela & prova på litegrann. Han gick på fotbollskola förra sommaren, men det var ingenting han ville fortsätta med. Så jag tänkte låta honom prova på att spela basket istället.

Hugos pappa har varit innebandyspelare sedan barnsben, så han vill förståss att Hugo ska fastna för innebandyn! Men vi låter Hugo få prova på lite olika saker och se vad han fastnar för. Jag vet ju själv hur det var när man var barn. Jag gick på dans, gymnastik, ju-jutsu, fotboll.. ja, you name it! Ju-jutsun fastnade jag för - men sedan blev jag gravid & då var det ingen höjdare att fortsätta! ;P


Jag ser väääääldigt mycket fram emot nästa helg då jag beger mig iväg till jönköping och elmia! Det kommer bli super nice!

En hel helg med mina favoriter.. kan det bli bättre!? Nope! :)


Nu ska jag fortsätta dona & fixa här, sedan blir det en dusch och fix!

Ska förbi mormor innan praktiken, så jag ska börja röra mig efter lunch.


Vi hörs antingen efter 21.30 ikväll, eller imorgon.. beroende på hur mycket ork och lust jag har för att blogga när jag kommer hem ikväll! :)

Kommer ju sitta bänkad framför bigbrother mellan 22.00 - 23.00


pussokram.


  hugo i trollskogen, sommaren -2010.

Skapa flashcards