Alla inlägg under april 2011

Av Linda Lindqvist - 27 april 2011 13:21

jomenhallå .


Helt OK dag. Genomförde jobbet utan tårar & utan särskillt mycket tankar idag. Det var ju bra, med tanke på att gårdagen var en katastrof inne i skallen på mig. Hur kan en sån liten människa bära så mycket konstigheter i sig? Man undrar ju.


Idag ska jag & lillhjärtat vara hundvakt. Ska bli mysigt, förståss. Jag älskar trollhundarna & med tanke på vädret så kommer det bli en bra dag.. en bra utomhusdag.


 


Annars då? Livet är upp och ner.. till och från, hela tiden. Ibland mer, ibland mindre. Jävlars tur att jag har Hugo hemma den här veckan, annars vet jag inte vad jag hade gjort! älskling.


Nästa vecka, utan honom, kommer nog bli rätt tuff. Men, som alltid annars så tar jag mig igenom detta till slut.


På lördag ska Hugo sova hos mamma. Hon ville ha honom.. jag förstår det. Han har inte varit hos henne på väldigt länge pga att hennes jobb verkar tro att jobbet är hennes hem. Det blir bra, då slipper jag ha ångest över att Hugo har tråkigt. Jag då? Vad ska jag göra i helgen? Jo, nu ska ni få världens brak-schema över hur min helg kommer att se ut.


Fredag - jobb 14.00 - 21.15

Lördag - jobb 7.00 - 14.00

Söndag - jobb 7.00 - 17.00


Helt ok, va? Sista april och allt.

Dock blir det säkert en öl eller två (nej, inte fler) på lördag, samt grillning och vädret får för sig att vara fint. Men det lär väl inte hända.. jävla mellanmjölks land.


Min tandvärk vägrar ge med sig. Har inga ipren kvar heller & jag orkar inte masa mig iväg och handla heller. Bedövar med kaffe.. som för övrigt smakar skit!


Pessimistkonsulten. Puss.

Av Linda Lindqvist - 27 april 2011 05:46

Godmorgon.

..eller nej, den är inte god.


Är överdrivet trött, mår illa som en havande hök & har en förjävla tandvärk.

Varför gör tandvärk så förbannat ont? En liten, irriterande visdomstand trycker sig ut och det känns som att hela munnen ska explodera!

Med min tandläkarskräck så har jag inte alls någon större lust att gå till tandläkaren heller. Jag brukar hålla ut och äta ipren i flera veckor, tills även magen säger ifrån & jag har så ont i käften så jag kryper.


Nog om det!

Idag börjar jag jobba klockan 7. Hugo ska snart väckas & det blir en väldigt tidig morgon för honom idag.. men ja, vad gör man? Dock går han inte så länge i skolan idag, så vi får tid tillsammans i eftermiddag. Då kommer även hundarna hit & är hos oss ett par timmar.

kärlek.


Imorgon är jag ledig. Då måste jag använda dagen till att tvätta och storstäda. Minuspoäng till vuxenlivet! Gud, vad tråkigt det är att vara vuxen. Ständigt tvättande, städande, diskande och fixande.. och så måste jag tvätta dom där löjliga fönstrerna som är så skitiga så man knappt ser ut.

Kul? Näehe.


Solen verkar iallafall vara med mig idag. Men den går väl i moln den också.


//


Av Linda Lindqvist - 26 april 2011 21:22

  den enda mannen i mitt liv . jag älskar dig, hjärtat !


har haft en tuff dag på jobbet idag . det gick över styr där en stund, och tårarna rann . men tack vare mina otroligt fina arbetskamrater så gick det bra ändå .

ni är bäst <3


/

Av Linda Lindqvist - 26 april 2011 11:02

Jojo.


Har precis gjort mig iordning för dagen. Idag är det jobb mellan 13 - 21.15 Känns bra! Där får jag tid att fundera, spekulera och umgås med fina jobbarkompisar som får mig att må finfint, för stunden.


Det är tufft att tappa greppet ibland. Man tycker att man håller så hårt, men ack.. där gick repet sönder! Förbaskat. Jag får tänka den tanken att jag har min fina unge som alltid får mig att tänka ljust! Min älskade unge. Det är du och jag mot världen. Resten kan fara & flyga.


Ensamvargen i mig har tagit över. Mitt starka behov över att få andas, få ge mig in i mig själv och att få släppa världen ett tag.

Min högsta önskan just nu är att få åka till mosjöen, sätta mig vid foten av fjället, andas in den friska luften och bara vara jag. Bara släppa ut alla mina tankar och funderingar ut i luften och få skrika mig hes på fjällets topp. Få ut allt som ligger och skaver inom mig & allt som sätter stopp för dom fina tankarna som alltid brukar finnas inom mig.


Ibland är livet orättvist, ibland kan det inte kännas bättre.

Men man måste få gråta för att kunna skratta. Man måste ha varit nere i svackan och vändt för att kunna känna riktig lycka.


Många frågor vill ha svar.. jag söker & jag kommer finna!

..eller snarare, jag ger mig inte för än jag funnit!


//

Av Linda Lindqvist - 26 april 2011 07:52

Okey, nu ska jag jag försöka sammanfatta resan till jönköping!


I torsdags kväll kom Matthias och hämtade mig. En slappkväll med en öl/cider på balkongen och en massa prat fick det bli. Vid 22-tiden gav vi upp & gick och la oss.. väckarklockan var ställd på 05.00 för att hinna duscha & fixa lite innan det var dags att begé sig.


Fredagmorgon klockan 03.30 tyckte dock Matthias att det var slut-sovet och försökte väcka mig och hålla mig vaken. Icke! Jag sov ändå till 05.00, klev upp och duschade och gjorde mig färdig. 6.15 var vi färdiga, hoppade in i bilen & där började resan mot jönköping.


 

Jag öppnade första ölen, drog på mig solbrillorna & bara njöt! Dock var det galet dumt av mig att dricka i bilen då jag bli kissnödig direkt & det var bara att stanna ett X antal gånger för att jag skulle få kissa! ;)


 


Vi åkte först mot Stockholm för att möta upp alla galna och härliga stockholmare som vi sällskapade med resan ner. Vilka härliga människor, alltså!


Vid 12-tiden var vi framme vid hotellet i jönköping och inväntade där David som var på ingång, och så inväntade vi skåningarna. Och samma där - fan, vilka sköna människor!


Sedan kom min rumskompis, Samantha.. och där kunde festen börja. Alla var på plats!


 

Solen sken, solbrillorna på & vi hade galet roligt! Det var folk från hela Sverige som bänkade sig vid samma bord. Många skratt, mycket tok & så otroligt roligt!


Fick äntligen träffa Erik också, som jag sett väldigt mycket fram emot!

En sån rolig människa har jag nog aldrig träffat! Vilken sköning! Jag skrattade så jag grät åt den där människan! :) Och självklart kommer jag åka ner och besöka alla galna skåningar i sommar!


   

Kvällen fortsatte lika galen.

Och sedan var det lördag.

Vad ska man säga åt den dagen? Haha! Vaknade vid 10, och det blev ölfrukost 10.30 Vid lunch var allihopa lika rund under fötterna som dagen innan. Lördagens ord får jag berätta i bilder! ;)


                                       

Som sagt, jag har haft en så sjukt galet rolig helg och skulle kunna hugga av mig armen för att spola tillbaka tiden & gå igenom allt igen!

Träffade en massa härliga människor som jag kommer fortsätta ha kontakten med och åka iväg och hälsa på så fort det blir sommar! :)


Helgen gick allt för fort & det var jobbigt att säga hejdå åt alla.


Men.. ett minne för livet! :)

Av Linda Lindqvist - 25 april 2011 20:48

Det är svårt att veta vad man har sig själv ibland. Just nu är ett sånt tillfälle. Jag önskar att jag kunde ändra på detta, men jag kan inte.

Allt jag vill är att det ska bli bra & att allt kan fortsätta som vanligt, men det funkar inte riktigt så när tankarna flaxar omkring.


Ännu en grop jag fallit ned i, men.. jag kommer upp igen, som så många gånger förr. Vad brukar det heta? Jo, Lindqvist fixar allt. Till slut så!


Av Linda Lindqvist - 25 april 2011 16:47

som ur en dröm kommer du rakt in i min famn.

lämnar allt annat bakom och följer vägen fram.

jag finns här nu, föralltid.

kom ta min hand i din.


det som jag känner är längtan att få

bygga en värld som består av oss två.

allt som jag har vill jag dela med dig.

du är det enda som betyder nåt för mig.


du får mig le.

i det lilla kan stora saker ske.

du är allt som jag önskat

och får mig hitta hem.

jag finns här nu, föralltid.

kom ta min hand i din.


fast än vägen kan va' lång.

jag finns där nu.

föralltid - ta min hand och kom.

Av Linda Lindqvist - 25 april 2011 10:06

Det kommer att komma ett inlägg om turen till elmia inom kort.


Så länge så kan jag säga att jag aldrig har haft så roligt i hela mitt liv!

Vill bara spola tillbaka tiden & göra allt igen.. det var så galet jävla skitroligt!!


:-)

Skapa flashcards