Alla inlägg under mars 2011

Av Linda Lindqvist - 2 mars 2011 07:27

Godmorgon!


Har sovit ganska dåligt inatt, och det har sina anledningar. För en halvtimme sedan gav jag upp & resten av familjen sover fortfarande.. orättvist! ;)


Idag ska vi alltså åka in till leklandet i Gävle för att härja! Vi ska stoppa i oss frukost & göra oss iordning för dagen, sedan beger vi oss iväg runt 10-tiden. Det ska bli kul! Ska ta med mig kameran för en gång skull :) Jag är värdelös på att komma ihåg den där apparaten!


Så, när vi kommer hem är vi förmodligen trötta & tillbringar resterande av dagen med mjukisbrallor på och slappar riktigt ordentligt fram tills det är middagsdags!


Nu ska jag sätta på lite kaffe & duka fram frukost tills resten av familjen behagar att kliva upp.. men det dröjer, antar jag! ;)


  

Av Linda Lindqvist - 1 mars 2011 18:43

Godkväll, godkväll!

Idag har det varit en härlig dag. Sol & fint!


Vid 10-tiden följde jag med Emma ut på lite uppdrag. Haha! :)

Efter det så blev det hem & fixa lunch - pannkakor med grädde och sylt på Hugos begäran. Därefter började härjandet med tvätten. Upp & ner för alla trilljoner trappor. Men det ändras i veckan.. för då får jag en egen tvättmaskin uppe i lägenheten. Tusen gånger smidigare!


Sedan kom Anna över på besök. Kaffe & en massa prat och planer inför sommaren och CCW! Ooh, vad jag längtar! Sol, värme, läckra bilar, härligt umgänge och en massa iskall öl! Ro hit med sommar'n och CCW!


Sedan fortsatte tvättandet & tråkigheterna. Men nu är det klart & vi har nyss ätit sen middag. Tråkig middag också. Korv & makaroner.. men man ska inte orka jämt! ;P Gott var det oavsätt! :)


Imorgon bär det av till leklandet i Gävle tillsammans med Hugo och Anna. Det är skitkul, eftersom man själv kan härja runt som bara tusan. Jag har varit där två gånger & svetten har då runnit mer på mig än på Hugo! Haha.

Så imorgon utmanar jag Anna och Hugo - svettigast vinner! ;)


På torsdag, om vädret tillåter, blir det högbo med grillning och mys! Hoppas på stor sol & lite värme! :)


På fredag ska jag och Hugo ha en riktig mamma&hugo-dag! Emil sticker iväg på eckerö med sin familj, så jag och Hugo ska ha en dag tillsammans, bara vi två! Det kommer bli supermys!

På kvällen kommer lillasyster hit och sitter barnvakt åt Hugo eftersom jag ska ut i högbo-skogen för att vara hundvakt åt min fasters hundar när hon & hennes karl är ute på roligheter, så jag blir där halva natten :) Då ska jag passa på att ta med mig en massa plugg så jag kan plugga utav bara tusan!


I helgen (antingen lördag eller söndag) så åker vi också till Gävle för att hälsa på Emma och barnen. Det blir ett jävla hattande till Gävle ;P Men bara på roligheter, så det är det värt! :)


Nä, nu ska jag gå ut med soporna.. sedan tända ljus & bara mysa framför tv:n resten av kvällen!


//

Av Linda Lindqvist - 1 mars 2011 08:55

Godmorgon!

Så var man tillbaka på bloggplatsen.se igen. Anledningen är den, som jag förklarade tidigare, att blogg.se strular för mycket & för ofta. Krånglar när jag vill lägga in bilder, när jag ska logga in, vissa inlägg publiceras inte.. Ja, massor av krångel helt enkelt! Så jag provar att hålla mig här & har som plan att stanna kvar här också.

Designen ska fixas inom kort också!


Idag är det alltså tisdag - men vi har "helg" hela veckan eftersom att vi har sportlov! :) Så härligt.


Idag ska jag träffa Emma om ca en timme och åka iväg för att göra en sak. Hon har bett mig vara tyst om vad, så jag håller mitt ord! :)

Sedan ska jag hem & sätta igång med tvätten. Har tvättid mellan 11 - 17, så då blir det en innedag idag, med andra ord.

Imorgon ska vi till Gävle för ett besök på leklandet iallafall! Så det ser vi fram emot både jag & Hugo :) Kul kul.


Många av mina blogginlägg kommer vara lösenordskyddade, och jag ger endast ut lösenordet till dom jag verkligen litar på. I dom inläggen lättar jag mitt hjärta rejält & då krävs pålitlighet!

Ovido - Quiz & Flashcards