Alla inlägg under mars 2011

Av Linda Lindqvist - 16 mars 2011 08:40

Godmorgon!

Som sagt, vad härligt det är att vakna upp bländad av solen!


Klockan ringde 6.40, i vanlig ordning. Hugo kom upp utan problem & knallade iväg till skolan 7.40 Så, nu har jag suttit en timme med en skoluppgift som jag satt med hela kvällen igår. Tack & lov så blev jag färdig med den nu.

En klar - tusen åter! Att studera är inte alls roligt ibland. Det är väldigt mycket att göra och det är inte dom enklaste uppgifterna ibland heller! Jag har viljat ge upp många gånger, men å andra sidan så är det bara ett år kvar - jag har redan fixat ett år! Så det är bara att kämpa och ligga i.


Idag blir det fortsatt plugg! Tänkte hinna med så mycket som möjligt denna vecka. Sedan får vi se vad vi hittar på när Hugo slutar idag. Något roligt blir det alltid :)

Imorgon ska han vara hos skol-sköterskan klockan 15. Mätning och vägning & lite sånt, eftersom dom tar över efter BVC. Så vi går dit efter hämtningen imorgon.


Nä, jävla svammel! /

Av Linda Lindqvist - 15 mars 2011 08:34

Godmorgon, godmorgon!


Klockan ringde 6.40 & solen lyste! Gud, vad härligt. Man blir mycket piggare av att kliva upp och bländas av solen! Hugo kom upp utan protester också.


Hugo gick iväg till skolan för en timme sedan & jag sitter här med kaffekoppen och har precis slagit upp skolböckerna för att sätta igång med lite plugg! Den här veckan när Hugo är i skolan kommer att bestå av studerande på hemmaplan! Jag vill bli färdig med allt som ska göras innan jag går ut på praktik i 4 veckor. Vi får se vart jag hamnar någonstans på praktiken. Har sökt på Tallen där jag även jobbar över somrarna, och så har jag sökt på Kremlan. Det ska bli skönt att få komma ut på praktik, trots att det är samma arbete jag kommer att göra i sommar. Men, det innebär också att praktiken kommer att gå lätt & betyget från praktikplatsen inte är någonting att oroa mig för! :)


Igår ringde mamma från Thailand! Dom har det fantastiskt bra & det var jätte härligt väder där och dom njöt! Gud, vad härligt. När hon ringde så var dom på shoppingrunda & berättade att dom hade köpt mycket fint åt mig och Hugo!

"Allt är så jävla billigt här! Jag skäms ju nästan!" sa mamma ;P

Är glad över att dom har det bra! :)


När Hugo slutat skolan vet jag inte alls vad som händer & sker! Han stannar förmodligen kvar utomhus när jag hämtat honom, som vanligt.

Jag bara längtar tills snön & isen smält bort så jag kan plocka fram cykeln till honom. Längtandet efter att få cykla är märkbart! ;-) Här utanför är det grymt mycket is, och överbeskyddande som man är så tycker jag att det är lite för tidigt för att hoja omkring. Dels för att det är mycket trix, hopp, cykla på bakhjulet & slirande som gäller för grabbarna när dom ska cykla! Livrädd som man är.


Nu ska jag fortsätta med pluggeriet!

Puss!


  Från tjejkvällen i lördags! :)

Av Linda Lindqvist - 14 mars 2011 20:00

Dag 8.

Min bästa vän.


Jag har många bekanta, många roliga vänner & många härliga människor omkring mig. Men jag har bara två bästa vänner! Såna som jag kan dela precis allt med, skratta med, gråta med, blotta dom innersta känslorna för.. ja, you name it.


Angelica Olsson.

Hon är inte en tjej man hittar i gula tidningen, kan jag säga! Vänner som hon växer inte på träd!

Jag & Angelica har kommit väldigt nära varandra & vi vet våra innersta hemligheter. Sådant som ingen annan vet och sådant som ingen annan får veta heller.

Vi märkte väldigt fort hur lika vi är och hur mycket vi litar på varandra. Det finns ingenting i världen som jag inte kan tala om för henne, och jag behöver aldrig oroa mig för att det jag berättar i förtroende kommer fram.

Vi har väldigt roligt tillsammans. Samma sjuka humor, samma personlighet, samma tankar & samma känslor. Hon är unik & jag älskar henne mycket!


Matthias Riihimäki.

Jag och Matthias lärde känna varandra för ca 1 ½ år sedan. Det är samma där, vi är så otroligt lika! Vi delar många "hemligheter" och finns alltid för varandra när det behövs! Vi kan både skratta & gråta tillsammans och vi delar en vänskap som är sann - äkta vänskap! Något som alltid kommer att finnas!


Dessa två personer är mina själsfrändar & två av dom viktigaste personerna i mitt liv! Jag älskar dom oerhört mycket!

[v]

Av Linda Lindqvist - 14 mars 2011 19:57

Dag 7.

Min dag.


Vaknade vid 8 - ville inte kliva ur sängen! Det har sina anledningar.

Vid 15-tiden hämtade jag Hugo. Vi knallade iväg till ICA för att handla lite. Gick hem - slappade runt en stund - lagade middag & sedan rakade jag håret på Hugo. Sedan blev det en dusch för Hugo & därefter kvällsfika!


Så.. min dag i snabba drag! ;)

Av Linda Lindqvist - 14 mars 2011 13:54
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Linda Lindqvist - 12 mars 2011 11:48

Dag 6.

Vad är kärlek?


Kärlek för mig är mycket! Man kan känna kärlek för mycket & många tycker olika.

Men, för mig är kärlek detta:


1. Kärleken till ett barn, som är någonting man kommer att känna resten av ens liv. Att känna sig behövd, viktig och accepterad i alla lägen av ett barn.

Min kärlek till mitt barn var självklar första gången jag kände honom sparka inom mig. Det var så jag verkligen förstod att det är ett liv som alltid kommer att vara en del av mig (och hans pappa, förståss). Men jag tror att moderns kärlek kommer tidigare, eftersom det är vi som bär barnet inom oss och känner.


2. Kärleken till vänner är viktigt för mig. Jag har bara en vän som jag vet kommer att vara en del av mitt liv tills döden skiljer oss åt! Jag har haft en del vänner som man kallar "dom bästa", som sedan stuckit kniven i ryggen på mig. Tro mig, det känns! Men kärleken till min vän, Angelica, kommer alltid att finnas! Vi är så lika, vi tänker lika & vi bara är lika. Henne & hennes barn är en stor kärlek för mig!


3. Kärleken till sin familj. Vad vore man utan den? Ens föräldrar, som skapat oss och gjort oss till den vi är idag. Föräldrar och syskon! Våran familj har ett starkt band som alltid kommer att existera!


Det är kärlek för mig! Det finns otroligt många fler punkter på vad kärlek är. Men dessa är viktigast för mig!


- - -


Jag fyller på med ännu en punkt på gårdagens "15 fakta om dig själv".

Visste ni att jag alltid tänker på norska & pratar på svenska? :)

När jag pratar med mig själv, läser högt för mig själv, studerar, eller tänker allmänt - då är det på norska.


När jag tänkt länge & sedan ska prata så kan det bli norskan som tar över, vilket jag ofta får höra av Hugo! "PRATA SVENSKA SÅ JAG FATTAR!" ;P

Av Linda Lindqvist - 12 mars 2011 11:28

Hallådär!

Idag vaknade jag i normal tid, före klockan 8 med andra ord! :)


Har hunnit med litegrann nu på förmiddagen.

Dammsugit, gått ut med soporna, marinerat kycklingfilén, diskat.. ja, lite allt möjligt. Ska snart ta och hoppa in i en dusch så man blir människa idag också! :)


Idag ska jag tillaga lite god mat till tjejkvällen! Kycklingfilé med klyftpotatis, vitlöksdressing, god sallad & kantarellsås! Det är super gott! Och Johanna skulle fixa efterätten - hon är bäst på sånt! ;)

Tänkte äta vid 17.30, så jag ska börja med maten 16.30 så det är en stund kvar. Så jag har gott om tid att slappa omrking en stund till ;)

Sedan blir det som sagt spel & tok och kvällen avrundas med dans på lobby :)

Med andra ord så kommer det bli en suverän kväll! Kameran ligger & laddas ;P


//

Av Linda Lindqvist - 11 mars 2011 22:37

Dagen i snabba drag :


Vaknade sent - slängde på mig kläder & tog en promenad med Anna. Pratade skit & gick sedan hem & drack kaffe.

Fortsatte sedan hem & inväntade min fina Angelica - mer kaffe & skitprat.


Ser fram emot morgondagen väldigt mycket!

Middag, sällskapspel & sedan utgång!

Kvällen kommer spenderas med Johanna, Anna, Louise & Angelica.

Favoriter! Lovely :)

Ovido - Quiz & Flashcards